Hvornår er en japansk ahorn frø moden?

August 14

Betegnelsen japansk ahorn dækker mere end 400 sorter af træer, med nye introduktioner gøres på årsbasis. Ren og skær massen af sorter kan henføres til en af to metoder. Samlingen af "sport", eller muterede knopper på træerne er høstet og opformeret. Nye sorter er ofte udvalgt gennem frøformering. Japanske maples vokse nemt fra frø. De kommer ikke tilbage vanen, derfor nye sorter er valgt fra frøplanter, derefter klonede ved podning for massemarkedet. Du kan også vokse din egen japansk ahorn fra frø.

Samaras

Før du kan vokse en japansk ahorn fra frø, skal du først forstå makings og struktur af frø. Ligesom alle dækfrøede, eller blomsterplanter, japansk maples blomstre, få bestøvet og producere frø. Frø af japanske maples kaldes samaras. Du kan have henvist til dem som "helikoptere" som et barn på grund af deres evne til at spin og flyde i luften. Dette design er ikke ved et uheld. Samaras er en tør, indehiscent frugt forsynet med en vinge. Fløjen kan være to-sidet, som med maples, eller flade og waferlike. Bærer deres frø i samaras, Elms og aske. Vingerne mulighed for frø til at blive spredt længere væk fra bunden af reproducing træet.

Når de er modne

At have den bedste succes i spire din japansk ahorn, høst dem på det rigtige tidspunkt er nøglen. Du kan høste frø i en af to faser. Den første fase er når frø tur. grøn eller rød. Nogle sorter af japanske maples, især dem af især udvalg har røde frø. Den anden fase er når de tørrer i efteråret. Ur til bruning af samaras. Du kan nemt fjerne frugt på dette stadium.

Spire på stadiet grøn/rød

Der er to metoder til spirende japansk ahorn frø afhængigt af den fase, hvor du tog samaras. Du kan vælge grønne eller røde frø fra træet og direkte plante dem i jorden for spiring det følgende forår. Hvis du vil øge din spiring, vælge din grøn/rød frø, Fjern vingerne, derefter ren og støv med et svampemiddel. Dette vil forhindre frø fra rådnende. Næste vil du nødt til at stratificere, eller give det en kuldebehandling i fugtige sphagnum for 90 til 150 dage på 40 grader Fahrenheit. Du kan derefter sår frøene udendørs og de vil spire.

Spire på stadiet tørrede

I naturlige omgivelser tager japansk ahorn frø to år at spire på grund af deres hårde frø frakker. Den første vinter Blødgør frø pelsen og den anden vinter begynder spiringsproces. Hvis du høste samaras, når de er tørre, Fjern vingerne og placere dem i en papirpose, indtil du er klar til at begynde spiringsproces. 100 dage før din planlagte plantning dato, placere frøene i en container og placere dem i meget varmt vand--omkring 110 grader Fahrenheit--i 24 timer. Frøene vil i første omgang flyde, men vil synke til bunds, når frø pelsen har været trængt. Dræne vandet og placere frøene i fugtige sphagnum i køleskabet i 100 dage. Plante din frø direkte udenfor eller i potter til transplantation senere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com