Bluebells & vintergækker i USA.

August 14

Bluebells og vintergækker er tidlige forårsblomster traditionelt forbindes med europæiske haver. Bluebells, Hyacinthoides ikke-scripta, er vokset fra pærer og velovervejet urter i deres hjemland Irland, hvor de er en beskyttet plante. Myte og faery lore indeholdende bluebell referencer henvisning til denne blomst. Nogle sorter af vintergæk og honningurt dyrkes i USA, mens endnu andre bluebell-lignende blomster er hjemmehørende i Nordamerika.

Californien Bluebells

Californien bluebells, Pigfrø campanularia, findes i tørre miljøer i hele det vestlige USA. En etårig plante, dens blomstre er lyse blå og vare i tre til fire uger. I varmere regioner, kan blomsterne blomstre så tidligt som i februar, mens i køligere områder vil de blomstre i juni. Klynger af Californien bluebells skabe levende landskaber. Ofte tætbefolkede plantet i senge og grænser, kan de også findes i container haver. Selvom Californien bluebells er kortlivede, er de selvstændige såning, så vil du se dem blomstre i år at komme.

Virginia Bluebells

Virginia bluebells, Mertensia virginica, er også kendt som Virginia Hulkravet Kodriver og er undertiden klassificeret som ukrudt. Denne flerårige wildflower vokser naturligt i fugtig, træbevoksede områder. De er produktiv i foråret men die tilbage i midsommer. Selvom kaldet bluebells, deres farver spænder fra nuancer af hvid til Rosa. Den farverige, klokke formet blomster har været kendt for at tiltrække kolibrier, sommerfugle og bier, sidstnævnte af hvilket bidrage til at bestøve planten.

Vintergækker

Populære USA vintergæk sorter er: Galanthus elwessi, også kendt som giant vintergæk, og Galanthus nivalis eller almindelige vintergæk. Vokset fra pærer, findes vintergækker ofte i blandet senge med mere farverige naboer som krokus og påskeliljer. Vintergæk blomstre er normalt fire inches i diameter med Nikkende hoveder. Selvom påskeliljer og krokus er de første blomster til at komme i foråret, vintergækker kan blomstre allerede i februar og er i stand til at tåle frost. For at udbrede disse cremefarvede blomster, inddele planterne efter deres blooms er visnet og genplante, at lade bladene dø tilbage. Blomsterne vil vende tilbage næste år.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com