Hvordan man kan tage Timer ud af en Maytag vaskemaskine

March 18

En af de vigtigste komponenter i en vaskemaskine er dens timer. De fleste vaskemaskine timere har klart markeret stikben på bagsiden fortælle teknikeren hvor ledningerne forbinde. Dette er sandt for en Maytag. Men at fjerne knop på en Maytag er forskellig fra de fleste andre mærker og modeller, hvilket gør opgaven synes usandsynligt for gør det selv-boligejer. At vide, hvad forskellen er gør at tage timer ud af Maytag vaskemaskine opnåelige.

Instruktioner

•Tag vaskemaskinen og sted en gammel quilt eller tæppe under forsiden af enheden for at hjælpe med at flytte den. Trække på quilt eller tæppe til at flytte det til et sted, hvor belysningen er god nok til at se detaljer. Fjerne indsætte på kontrolknappen timer ved at placere en lille skruetrækker under randen og nysgerrige det.

•Locate E-klip omkring akslen inde knop. Nogle E-klip slå på den ene side. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge et par nåle-næse tænger til at fjerne den. Trække det væk fra akslen før du prøver at trække det ud af knop. Hvis klippet ikke tænder, gå til næste trin.

•Sæt slutningen af en lille skruetrækker mellem klippet og skaft og lirke klippet væk fra akslen. Dette frigiver knop, som har en fjeder bag det efterfulgt af timeren dial. Placere dem i en lille beholder til re-installation.

•Forstærkning adgang til bagsiden af timeren kontrol ved at fjerne de to skruer på toppen af konsollen og vippe det mod dig. Fjerne ledningerne fra tidtager og vippe konsol tilbage på plads til at fjerne monteringsskruer på forsiden af konsollen. Læg mærke til vinklen af den eksisterende timer, som en ny man indlægger i den samme vinkel.

•Holde den nye timer i den samme position som den gamle timer, hvis du installerer en ny. Starte i øverste venstre hjørne, fjerne én ledning ad gangen og slutte den til den nye timer. Fjerne den gamle timer fra konsollen og angive et nyt sted. Fastgøre den til konsollen i omvendt rækkefølge af fjernelse.

•Draw et diagram over ledningerne i kontrolelementet timer hvis de ikke er læselige. Angive farverne på ledningerne samt stikkene på enderne af ledningerne. Start i øverste venstre hjørne og arbejde din vej rundt timeren i urets retning. Dette vil være nyttigt, hvis du nødt til at tage timer med dig for at købe en ny.

Tips & advarsler

  • Ren på bagsiden af de gamle timer med en gammel paintbrush før du fjerner ledninger, hvis det ønskes.
  • Arbejd aldrig med live elektricitet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com