Typer af Pool byggeri

August 17

Typer af Pool byggeri

Begrebet en typisk baggård pool synes enkel og ligetil. Swimmingpools giver en forfriskende oase på en varm sommereftermiddag, den ideelle kulisse for gårdhave underholdende og timers nydelse for børnene. Tag et nærmere kig---hver pool type indebærer brug af forskellige materialer og byggemetoder. Overvej de forskellige typer af swimmingpool opbygningen og vælge den, der passer bedst til din ejendom, familiens behov og budget.

Over jorden

I forhold til i bassiner, spare overjordisk pools tid, penge og konstruktion. Overjordiske pools kommer normalt i form af et sæt. Disse puljer kan samles af handy boligejere eller certificerede installatører anbefales af fabrikanten. Konstruktion begynder med et niveau område, som modtager en base af sand. Installation af en samlet track system giver støtte til den ydre væg. En vinyl liner forhæng over gulve og sider og sikrer på plads.

Gunite

Opbygning af en gunite pool begynder med udgravning af hullet. Besætningerne samle en stål armeringsjern ramme og sprøjte et tungt lag af gunite over rammerne for at skabe den indvendige overflade af poolen. Gunite, en holdbar, beton-lignende amalgam, består af cement, samlet og vand. Tør gunite ingredienser og vand kombinere som de afslutter en højtryks dyse. Arbejdstagere planteskovl gunite og når tør, anvende en glat skimme frakke. Dekorative finish for gunite puljer omfatter pebble surfacing, flise, maling og puds. Alsidig gunite pools skabes i fri form og traditionelle mønstre.

Hældt beton

En hældes beton swimmingpool ligner en gunite pool, men konstruktionen proces adskiller sig stærkt. Snarere end sprøjtning konkret materiale over et armeringsjern gitter, hældes beton skaber bunden af puljen og siderne. Lastbiler leverer blandet beton til webstedet og arbejdstagere pumpe blandingen i traditionelle træ former. Med stigende popularitet af gunite pools, husejere sjældent anmode om traditionel hældes beton swimmingpool opbygningen.

Vinyl

I-bassiner med vinyl liners bære strukturelle ligheder til overjordisk sorter. Fra en afstand ligner vinyl-foret pools de fleste andre i-bassiner. Et lag af sand puder gulvet i poolen. Arbejdstagere samle en ramme-lignende struktur omkring væggene i et opgravet hul. Denne ramme---lavet af metal, plast eller træ---understøtter og sikrer vinyl foring.

Glasfiber

Glasfiber swimmingpool opbygningen består af en præ-dannet pool fremstillet af en sammensat af glasfiber og plast. Boligejer vælger pool størrelse og form, og derefter en besætning graver et hul, der er baseret på de valgte pool dimensioner. Entreprenører fylde bunden med sand og sænke den støbte bassin på plads. De justere for niveau og tilbage fylde omkring poolen. En hård overflade dæk fuldender designet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com