Birk træ oplysninger

August 18

Birk træ oplysninger

Birk er en fint træ til dekoration, og det er også beundret for sine blade og dets anvendelighed i farvning og bearbejdning. Selv Barken er meget værdsat.

Birketræer

Birketræer vil vokse fra 40 til 50 fod høj og undertiden nå 80 fod. De er kendt for deres bark, der kan skrælles i ark og anvendes som en primitiv pergament. Landscapers favor birketræer på grund af deres forskellige bark og blade. Birketræer vokse godt i solrige betingelser hvor jorden afløb godt og er fyldt med masser af rige organisk materiale. Rødderne af birketræ vokser tider til dobbelt Træets højde.

Funktioner

Generelt sap træ af en Birk er cremet hvid og hjertet bestanden er gylden brun. Dette varierer fra art til art. Papir birch har for det meste cremet hvid sap træ med knudrede hjerter, mens gul birk vil have det meste gylden brun hjerte lager med lidt cremet hvid farve. Birk træ har normalt en fin og ensartet konsistens. Det er lukket pored og har ingen lugt for det meste. Birk træ er modtagelige for forfald, svampevækst og insektangreb. Det vejer 40-45 lbs. pr. kubik mad og er måske den billigste af alle hjemlige træsorter.

Overvejelser

Birk er et godt træ til at være færdig på grund af dens lukkede porer. På grund af dette, er Birk undertiden bruges som en erstatning for ahorntræ. Fordi birch er så nemt færdige, kan det farves til en mørk farve lettere end andre træsorter. Birk træ er også nem at machine. Det kan skære og boret med lidt besvær. Birk vender med lethed, men det vil vise cross grain, så du skal slibe det godt før farvning.

Bruger

Birk er en hårdttræ, er det værdsat for møbler, gulve og kabinetter. Birk er også en alsidig træ, der kan erstatte dyrere woods. Birk kan give et attraktivt, farves indretning til en lav pris for møbler. Det er ofte gik ud som mahogni. Den lave pris af birk gør den ideel til Pejsebrænde samt. Mens eg er et godt træ til brænde, er det dyrere og mindre tilgængelige.

Birkebark

Birkebark var et vigtigt redskab for amerikanske indianere i bygning kanoer, wigwam dækker, jagt og fiskeri gear, musikinstrumenter, dekorative fans, slæder til børn og andre legetøj. Beholdere af birkebark blev også brugt til at indsamle, forbruge, opbevare og tilberede mad. Birkebark bruges i dag, for dekorativ kunstprojekter såsom skinne kurv indretning og tegne mønstre. Birkebark bør høstes fra en afdød træ, fordi peeling park fra en sund birketræ kan alvorligt skade det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com