Prinsesse tema børnehave ideer

September 21

Prinsesse tema børnehave ideer

Udsmykning en børnehave kan synes som en vanskelig opgave, især fordi du har ingen mulighed for at vide, hvad dit barns interesser eller smag vil være. Mens du ikke kan sige, hvis din lille pige vil foretrække killinger over dinosaurer eller sort over pink, kan du henvende sig til afprøvede og sande, klassiske børnehave temaer. En sådan er en prinsesse-tema værelse, indrettet i traditionelt feminine farver og et strejf af sjov måde, der kan gøre næsten enhver lille pige lyst royalty.

Color Splash

Hvis du vil undgå klichéen, holde sig væk fra pink. Måske den mest traditionelt feminine farve du kan bruge, pink anses pornoblade og søde---en kombination, der gør det en grundpille i little girls' planteskoler. Selvom farven producerer en beroligende virkning, der gør den velegnet til en kræsen barns værelse, det kan synes kliché og stereotypically feminine til voksne.

Ikke enhver lille prinsesse værelse har at blive overhældt med nuancer af pink, men. Lilla, for eksempel, er sofistikeret og regal samtidig bevare nogle kvindelighed---den perfekte kombination for unge royalty. Pink kan stadig bruges, men brug det sparsomt som en accent farve. Farverne vil pop, indsprøjte nogle spunky girlishness uden at distrahere fra frodige, eventyrlige atmosfære.

Alsidighed

Husk, at din lille prinsesse, måske en dag, som ønsker at opgive sin krone. Som den børnehave beboer aldre, kan tanken om at være en prinsesse miste sin appel, nødvendiggør istandsættelse.

Med det i tankerne, skal du fokusere på underfundighed og praktisk, når dekorere en prinsesse-tema børnehave. Rummet bør ikke miste alle af sin appel, når at princess elementer er fjernet. For eksempel, i stedet for at male en prinsesse vægmaleri på væggen, male med solide farver, der kunne modstå tidens og ændring af smag. Dette sparer dig energi og penge, når tid kommer til at ændre temaet for rummet fra prinsesse til noget andet.

Fokusere på alsidighed i alle facetter af dekorationer. Brug pyntepuder, lampeskærme og hængende vægkunst, der fremkalder en prinsesse atmosfære---disse alle kan ændres nemt ud, når den prinsesse fase har udspillet sin rolle.

Originalitet

Hvis din lille prinsesse er en særlig stor fan af visse on-screen prinsesser, eller en prinsesse fra en favorit historie bog, tøv ikke med at bruge dem. Hvis ikke, men en prinsesse-tema værelse kan være tilstrækkeligt royal uden fastholdelsen af pre-designede eller velkendte tegn. Hvis dette er tilfældet, så lad rummets beboer være den pågældende prinsesse, og dekorere i overensstemmelse hermed. Detaljer som et telt bed canopy indsprøjtes en følelse af eventyr lune til rummet, mens elegante rekvisitter som indrammede spejle, plys sæder, blomster og rene gardiner i vinduerne fremkalde følelsen af en prinsesse slot.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com