Hvad fylder en dyne Cover?

May 6

Hvad fylder en dyne Cover?

En dyne cover er fyldt med en dyne, eller fjerseng. En dyne er en type af strøelse, dateres til 1300-tallet Europa, som derefter beskrives en fjerseng. I øjeblikket, er dyne et begreb, der bruges i flæng med Talsmanden. Oprindeligt, dyner blev anset for værdifulde ejendele, gået ned gennem generationer. Nu, de betragtes som en stor mulighed for at opdatere et soveværelse eller hurtigt ændre udseendet og fornemmelsen af et soveværelse indretning.

At vælge en dyne Cover

Det er bedst at vælge en dyne cover, der er lavet af naturlige fibre, såsom bomuld. Naturlige fibre vil tillade din fjerseng eller ned dyne at trække vejret og vil forhindre det i at blive fordærvede. Dynebetræk fås i bomuld, velour, flannel og silke. De fås også i en lang række tekstiler og farver med koordinerende tilbehør. Vælge en, der matcher din æstetiske.

Dyne pleje

Traditionelt, blev dyner hængt ud af vinduet, så at de kunne blive "luftet ud." Fjer senge blev bevaret og holdt friske af daglige roterende og ryster. Heldigvis, i stede gange, dyner ikke kræver så meget opmærksomhed. Mange kan maskinvaskes, mens dundyner kan være professionelt rengjort.

Tips

Dyner har tendens til at glide inde deres dynebetræk. Talsmanden klip er knyttet til de fire hjørner af dynebetræk til at holde den fjerseng, hvor det er meningen for at være. Det er bedst at købe en dyne cover, der passer dynen så perfekt som du kan for udseende og komfort formål. Dynebetræk sælges i størrelser, der svarer til traditionelle sengetøj størrelser.

Fjerseng fyldstof

Dundyner kom om deres navn, fordi de var oprindeligt fyldt med and eller gås fjer. Allergivenlig syntetiske fyldt dundyner er imidlertid også på markedet. De har samme udseende af en traditionel fjerseng uden heftig pris. Syntetisk dundyner er den eneste mulighed for en person med en allergi over for traditionelle fjerseng, men som stadig ønsker luksus og komfort i en fjerseng.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com