Hvordan du udskifter en røgalarm

August 20

Hvordan du udskifter en røgalarm

Erstat en røgalarm, der tærer eller for at holde alle i dit hjem bliver slidt beskyttet. Røgalarmer reagere på partikler i røgen og modregne en brandalarm, der er højt nok til at vække en person fra en død søvn. Homeowners forsikring transportørerne og brandmænd foreninger overveje disse detektorer en plausibel betyder af tidlig varsling til at redde liv og nedbringe ejendom tab.

Instruktioner

Hvordan du udskifter en røgalarm

•IDENTIFY type af røgalarm i øjeblikket på plads. Stå på en trappestige eller stol og greb en hånd rundt om bunden af detektoren. Twist lidt mod uret for at løsne boliger fra sin monteringsplade. Trække ned på fanen fremspringende ud fra selve cirkulære af boliger, hvis det ikke vil rotere. Kontrollere, om et lille stik, der kan indsættes en loft sokkel.

•Fjern den gamle røgalarm. Hvis huset kom ud med et twist efterlade monteringspladen sted. Svingende dør typer har alle arbejdende dele anbragt på loftet pladen. Skru de to montageskruer på væggen, med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker, langt nok til at vride ud hele enheden. Fjern stikket, hvis der er én.

•Purchase en ny røgalarm af samme model hvis det er muligt. Hvis du er i stand til at finde den samme model, vil det tillægger den samme monteringsplade, sæt i den samme stikkontakt eller passe på de samme monteringsskruer, der allerede er installeret.

•Sæt en ny og anderledes model hvis ønsket eller nødvendigt. Hold monteringspladen eller loft plade mod loftet i en installationsmappe. Sætte i monteringsskruer én ad gangen. Placere skruerne i hullerne og tryk dem på loftet. Spænd en stjerneskruetrækker.

•Installer en frisk 9 volts batteri hvis detektoren bruger en. Glide batteri i mellem bedrift stikben eller åbne batteri skuffe og placere det i der. Batteriet skuffer er designet til at forhindre forlader røg detektorer uden batterier. De vil ikke lukke uden batteri indeni, eller hvis batteriet er placeret med terminalerne vendt. Batteriet skuffer kan være svært at lukke selv batteriet sidder korrekt.

Tips & advarsler

  • Nogle brandstationer give røgalarmer væk til besøgende. Kig forbi din lokale firehouse, hvis du har brug for en ny røgalarm og ikke har råd til en.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com