Fordeling af byrder i en træ gulv

July 13

Belastningsfordeling er en meget vigtig del af strukturelle design og teknik. Dybest set, dette henviser til den måde, hvorpå en struktur fordeler vægten lagt på det, så det ikke gør sammenbrud. Trægulve i dit hjem skal distribuere talrige typer af vægt eller belastninger, herunder vægten af dine møbler, vægten af vægge, vægten af apparater og vægten af dig og din familie, gå rundt i huset. De gør dette gennem distributionssystemer, netværk og meget mere.

Ordet Distribution Basics

Gulve indeholder en iboende fordel, når det kommer til at indlæse distribution, fordi de medfører meget bred systemer. I et trægulv sammenknytte alle dele af gulvet hen til hinanden til at danne en enkelt overflade. Således, når du placerer vægt direkte på et gulv, denne vægt naturligvis spreder sig over hele overfladen på gulvet på grund af sammenkoblingen af træ. Mere indbyrdes forbundne dele af et trægulv, jo bedre gulvet distribuerer en belastning på tværs af dens overflade. Trods denne naturlige udbredelse kræver trægulv andre vægt distributionsnet til at sikre optimal ydeevne.

Distributionssystemer

Distributionssystemer er strukturer bygget under overfladen af et gulv, der distribuerer belastninger. Bjælker og spær er de to mest almindelige systemer i trægulve. Strøer er en serie af træ I-bjælker placeret vinkelret på de primære støtte bjælker i et gulv. Strøer tage vægten placeret direkte på gulv bjælker og distribuere dem langs deres længde, mindske indvirkningen på nogen enkelt spot. Spær er trekanter lavet af træ og anbragt i rækker i en sal til at danne en bugtet form. Træbjælker i en bandagist system skabe en serie af belastning distribution kurver, der direkte vægt i mange retninger fra alle punkter for sal.

Distributionsnet

Distribuere netværk tillader gulve til bærende medansvar med andre dele af en bygning rammen. Tværbjælke og truss-systemer, for eksempel, Tilslut ofte direkte til vægge. Disse vægge, til gengæld Tilslut direkte til grundlæggelsen af et hjem. Antage du placerer en vaskemaskine på dit trægulv. En tværbjælke eller bandagist system absorberer nogle af denne belastning gennem diffusion, samtidig med at distribuere resten af det til de nærmeste vægge. Væggene absorbere endnu mere vægt, mens distribuere resten ned til fundamentet.

Distribution til dit trægulv

Når det kommer til at udvikle et distributionssystem for dit trægulv, en håndfuld faktorer påvirke dit valg. For eksempel, vises tværbjælke systemer ofte i anden sal gulve fordi strøer kan oprette direkte forbindelse til og selv blive en del af en væg rammekonstruktion. Spær fungerer godt i første sal gulve. En række truss typer findes, nogle af dem meget komplekse. Jo mere kompleks en bandagist system, flere veje langs som den fordeler vægten. Tal med en ingeniør om netop dine behov, som også omfatter vægten af dit hus og typen af jord i dit område.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com