Installere vægpaneler

June 14

Paneler kommer i mange former, der varierer fra den billige til udsøgt. Her er nogle retningslinjer for installation af 4 af 8 fod plader af paneler der kan købes hos din lokale bygning levering sted. Holde kommentar at paneler normalt ser bedst ud når højden af paneler ikke afbrydes, så hvis dit værelse er otte fod høje eller mindre i højden, derefter installere paneler kan være et godt valg for dig. Taller værelser kan også tage paneler, men Bemærk, at på et tidspunkt vil være en horisontal søm, hvor de to stykker mødes. Denne artikel vil kun beskæftige sig med installation af et enkelt stykke.

Instruktioner

•Locate studs. Mest sandsynligt vil du installere paneler over toppen af gipsplader eller gamle gips, så placeringen af hver stud er meget vigtigt. Hvis du foretager en ny installation, bliver studs allerede synlig, så du kan springe dette trin. Markere hver stud på væggen og fastslå, hvilken type af afstanden er til stede (dvs. 16 eller 24-inches på center). Bemærk at panel installation altid gå bedre med indramning medlemmer, der er 16-tommer på center.

•Find det første stud, der er 48 inches fra kanten af hjørnet. Hvis der er én på præcis 48 inches er du heldig. Hvis ikke, gå til den nærmeste mark, der ikke overstiger 48 tommers bredde af en plade af krydsfiner og markere denne stud.

•Tag et 4-fods niveau og gøre en linje, der er lige i midten af stutteriet og perfekt niveau.

•Klippe paneler til bredde. Pas på hjørnet af lokalet kan ikke være firkantet med den linje, som du har lavet med dit niveau, så check nøje. Denne nedskæring bør være lavet med en skarp hobbykniv og derefter glattes med en lille blok fly.

•Klippe paneler til højde. Igen ikke antage, at højden er ensartet på tværs af hele arket af paneler. Dobbelttjekke for at sikre. Holde kommentar at de fleste paneler kan skæres med en skarp hobbykniv og et 8-fods lige kant. Alt du skal gøre er kørt kniven over stregen, et par gange indtil kniven skærer gennem panelet. Der er også fremstillet specielt Rundsave, der kan gøre arbejdet. De har mindre vinger, spin på et højere rpm, så så kan gøre et rent snit.

•Kontrollér alle hjælpeansatte nedskæringer. Det omfatter døre, vinduer, stikkontakter og lamper. For en nice søger færdige job gøre disse nedskæringer så stramt som muligt.

•Nail det hele stykke af paneler til væggen. Bruge særlige panel negle og sørg for de er længe nok til at trænge ind paneler og sheetrock eller gips. Korte negle er tilgængelige for paneler, der anvendes direkte til det træ ramme. Negle til hver stud går fra bund til top og derefter gå videre til det næste medlem, indramning.

•En komplet resten af væggen går et stykke ad gangen. Sørg for hver 4-mund stykke bør falde direkte på en stud. Hvis dette ikke er tilfældet, vil du nødt til at gøre en ekstra nedskæring. Visse stilarter af paneler tage bedre til denne afkortning end andre, så det kan være en god idé at tjekke indramning strukturen af plads på forhånd.

•Start og fuldføre den næste væg på samme måde.

Tips & advarsler

  • Vælg din stil af paneler omhyggeligt. Sørg for at paneler har en træ base eller du måske brug for en magt saven til at skære det.
  • Tage din tid, når der skæres med en hobbykniv. En god rolig hånd med medium styrke sat på kniven er alt hvad du behøver. Lodret snit er som regel nemmere at gøre med en kniv end horisontale nedskæringer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com