Hvordan man kan sammenligne over Ground Swimming Pools

August 21

Hvordan man kan sammenligne over Ground Swimming Pools

Med overfloden af overjordisk pools på markedet, kan det være svært at vælge den passende til din baghave. Check fabrikantens henvisninger før du foretager dit endelige valg, så kig på den stil, størrelse og egenskaber i forskellige swimmingpools.

Gruppestørrelse

Den første ting at afgøre er, hvor stor du ønsker pool at være. Dybden af over jorden puljer er typisk enten 48 eller 52 tommer, men diameteren af poolen kan variere meget. Der findes runde eller ovale figurer. Også, hvis du ønsker at bygge et dæk omkring poolen, får man forlader ekstra plads til at rumme det.

Garantien

Vælg en pulje, der kommer med garanti at dækker 100 pct. for de første par år, derefter forholdsmæssig dækning i år ovenpå. Enhver producent, der tilbyder sådanne en omfattende garanti vil sandsynligvis skabe en pulje, der vil vare i årevis.

Pool materialer

Ramme af nogen over jorden pool du vælger skal være lavet af robust, rust-bevis metal. Med hensyn til liner, jo tykkere jo bedre, så det vil stå op til års brug og vil være mindre tilbøjelige til at rive.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com