Sådan får du et Citrus træ til at blomstre

August 21

Sådan får du et Citrus træ til at blomstre

Citrus træer begynder at producere frugt, når de er i stand til at blomstre. Mange kulturelle faktorer kan bidrage til et frugttræ, ikke blomstrende. En nøglefaktor er, at træet skal være gammel nok til at producere blomster og frugt. Derudover kan forkert kulturelle praksisser, voksende websteder eller dårlig jord forhindre et citrus træ fra blomstrende. Ved at tage sig af dit træ sikre du ikke blot år blomstrer men også frugtbar høst.

Instruktioner

•Kontrollér jordens pH interval. Citrus træer skal have en pH interval mellem 6.0 til 6.5 for at blomstre. Foretage en jord pH test på din plantning site. Købe jord pH testkit fra din lokale land udvidelse kontor. Grave en 6-tomme hul og indsamle jordprøver. Mail dem ud til et laboratorium, test, og vente på resultaterne. Gøre jord ændringer, hvis resultaterne kommer tilbage for basisk eller sur for din citrus træ.

•Kontrollér sikker dit træ er at få nok vand. Kigge efter gullige eller lys grønne blade, som viser dit træ ikke er får nok vand. For træer med en trunk diameter under 1 tommer, vand to til tre gange om ugen. Vand modne træer med kufferter, der er over en tomme en gang om ugen.

•Fertilize din citrus træ med et højt indhold af kvælstof gødning. Du kan bruge sådanne gødning som Osmocote 13-13-13 eller Lutz 8-4-8. Start befrugtende i det tidlige forår.

•Prune off enhver skadede eller syge grene. Citrus træer har problemer udvikle blomster på grene, der har svampesygdomme. Bruger sakse, beskæring sakse eller en beskæring sav, og skære 1/4 tomme over en sund, vender udad knop. For at fortælle, hvis forgreningen er sundt, tage en kniv og skrabe gren for at sikre er det grønligt hvide nedenunder.

•Hold et tykt lag barkflis spredt over din trærødder. Citrus træer kan være meget følsomme over for kulde. Sørg for lag af muld er mindst 4 til 6 inches dyb.

Tips & advarsler

  • Citrus træer begynde blomstrende og bærer frugt, når de er tre til fem år gamle.
  • Blomster kan dø ud, efter de er begyndt at knoppen på grund af skarp, pludselig fryser.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com