Om Mothball lugte

August 23

Mølpose har bestemt en letgenkendelige lugt. Nogle ville sige, det minder dem om deres bedstemors hus eller på loftet af deres tante. Men hvad gør op at lugt og hvordan slipper du for det? Er de sikre?

Funktion

Mølpose var designet til at afskrække møl fra fester på tøj. Dette var især tilfældet i lofter og kældre, hvor folk bruges til at gemme out-of-season tøj eller tøj holdt som en souvenir.Over tid, har folk fundet andre anvendelser for mølpose. Nogle sværger at mølpose placeret omkring en have vil holde kaniner fra spise planter. Andre siger, de vil afskrække slanger, vaskebjørne og andre skadedyrMen de fleste eksperter advarer mod at bruge mølpose for enhver, men deres oprindelige formål.

Funktioner

Den karakteristiske lugt af mølpose kommer fra deres kemiske makeup. Naphthalen eller paradichlorobenzene er den aktive og potentielt skadelig ingrediens i bolde med naphthalen bliver de farligere.Den kemiske lugt er hvad skræmmer væk møllene, og det kan findes i andre former ud over bolden. De kan også findes i flager, krystaller og barer.

Forebyggelse/løsning

Når du har brugt mølpose, er det svært at fjerne lugt. Selvfølgelig hvis du har brugt dem ordentligt, lugt er ikke i hele huset, men er begrænset til den lufttæt opbevaringsboks, som du placerer dem i. Men det ikke hjælper dig med at få lugten ud af tøjet.Hvis vask tøjet ikke fjerne lugt, nogle vil foreslå Febreze og andre typer af lugt fjernelse spray. Disse sjældent arbejde. Stærkere rengøringsmidler er din bedste satsning, men du bør indse, at du aldrig kunne få lugten.Hvad angår bygninger og møbler bruges den samme trial and error metode. For hårde overflader, som regel en god skrubbe gør tricket, men mere drastiske foranstaltninger skal anvendes til møbler og gardiner osv.Den mest populære idé er at bruge en ionizer give off ozon. Det siges, at det vil fjerne lugt. Du kan også finde ozon i spray form. Andre vil foreslå samme lugt fjernelse spray som Febreze, men disse normalt bare maske midlertidigt spørgsmålet.Ozon vil få dig de bedste resultater, især hvis kombineret med udluftning ud af huset så meget som muligt før og efter brug.

Advarsel

Ved hjælp af mølpose på anden måde undtagen som beskrevet på etiketten kan være skadeligt for dit helbred. Mølpose afgiver giftige dampe, der kan forårsage forskellige bivirkninger som svimmelhed, åndedrætsbesvær og kvalme.Altid placere dem i et område, der kan forseglet ud, således at lugt ikke gør sin vej ind i levende områder hvor mennesker og kæledyr er placeret.

Overvejelser

Hvis du ønsker et godt alternativ til mølpose for at holde væk møl, er en god erstatning cedar chips eller nuggets. De har vist sig at holde skadedyr væk og har ingen kendte bivirkninger, som er skadelige for mennesker.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com