Hvordan man starter en kompostering Bin

August 24

Med den stigende popularitet af going grøn og blive miljøvenlig, er en kompost bin en god måde at høste dine egne rige naturlige jord og mindske din miljømæssige fodaftryk. Start en kompost bin er let og givende.

Instruktioner

Hvordan man starter en kompost Bin

•Du skal designe eller bygge en beholder stor og stærk nok til at rumme din kompost. Du kan bruge træ eller en plast trash kan. Beholderen skal være mindst tre fod høje. Du skal placere det i solen, så komposten kan blive varmt nok for bakterier og svampe til at arbejde.

• Indsamle køkken affald og jord udklip. Døde blade og nyslået græs er de bedste jorden udklip til at bruge. Banan skræl, orange rinds, kaffegrums, æble kerner og eventuelle ikke-krydret grøntsager eller frugter virker bedst fra køkkenet. Undgå at bruge store frø som avocado frø eller fersken frø og majs på cob. De er yderst vanskeligt at kompost og du bliver nødt til at fjerne dem, når du bruger kompost.

•Start med et lag af jorden udklip af omkring to til tre inches. Derefter tilsættes den samme mængde i køkkenaffald. Også tilføje en tilsvarende mængde almindelig snavs eller muldlaget så godt. At holde proportionerne lig er vigtigt at sikre, at nedbrydningen sker jævnt.

•Fortsæt tilføje køkkenaffald, jorden udklip og jord. Hvis komposten begynder at se tørt, skal du muligvis tilføje vand. Hvis det er for vådt, kan du tilføje avis for at absorbere nogle af fugt. RIP avisen i en tomme strimler og det vil føje til kompost.

•For at fremskynde den nedbrydes, du kan røre kompost ugentligt. Blande det vil tillade svampe, bakterier og insekter til at handle hurtigere og det vil lufte midten af kompost. Når du er klar til at bruge kompost, undgå at blande det for en uge eller to. I bunden af skraldespanden bliver klar med rig jord til din have.

Tips & advarsler

  • Du kan købe kompost accelerator på en børnehave til at hjælpe med at fremskynde processen. Hvis komposten er velfungerende kan spirer af planter starte på din placering. Du kan høste dem og plante dem hvis du ønsker.
  • Hvis din kompost begynder at lugte som eddike bruger du for meget køkkenaffald og ikke nok død genstand og snavs. Justere nøgletal for at få den ønskede konsistens. Tag klistermærker ud af dine frugter og grøntsager før kompostering dem. Mærkaterne nedbrydes ikke og bliver hele din have, hvis du ikke fjerner dem. Undgå at bruge enhver kød, ost eller animalsk affald, fordi de kan tiltrække skadedyr.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com