Sådan Fix den hydrauliske på en rendegraver

February 22

Sådan Fix den hydrauliske på en rendegraver

Alle rendegravere er bygget med flere mekaniske dele, der er drevet af en indbygget hydrauliske system. Denne hydrauliske system gør det muligt at flytte den rendegraver spand op og ned. En hydraulisk motor er udstyret med en hydraulisk ram. Ram er en stor cylinder hvor motorens stempel er placeret. En af hovedårsagerne til hydraulisk svigt har at gøre med en utæt hydraulik ram. Reparation af det hydrauliske system på din rendegraver indebærer udskiftning enkelt cylinder segl på ram.

Instruktioner

•Drej off rendegraver motoren og lad den køle ned i ca 30 minutter, hvis rendegraver har kørt. At slukke motoren bør også deaktivere den hydrauliske pumpe.

•Lift op panelet skjuler rendegraver 's motor. Find den hydrauliske ram forsamling under panelet. Skru og fjern de hydrauliske slanger fra pumpen med en skruenøgle. Indsæt hydraulisk plastkapsler i udsatte linje udgange på ram at tilslutte linjerne.

•Tag montering bolte fra ram med topnøgle og stikkontakten i passende størrelse. Monteringsbolte er normalt beliggende nær den bageste del af ram forsamling. Løft ram ud af rendegraver. Flytte ram til en flad arbejdsbord.

•Sæt ram face-up inde i en tabel-monteret bænk skruestik eller lignende klemme. Fjerne bolten sikring ram's øverste dæksel på plads. Forsigtigt fjerne coveret fra ram og sæt den til side.

•Træk metalstang ud af stempelcylinderen. Skræl væk pakning inde i stempelmotorer med et segl pick. Dette er en lille, metal værktøj som bruges til at fjerne gamle pakninger og tætninger fra mekanisk udstyr.

•Undersøg inde i cylinderen for eventuelle grater eller andre betydelig skade til metal. Buff og udjævne skader med krokus klud. Dette er en afsluttende klud almindeligt anvendt i udglatte metal overflader. Placer den nye pakning inde i cylinderen. Juster det med riller inde i ram forsamling, indtil det passer fast på plads.

•Skub metalstang tilbage i cylinderen. Erstatte den ram topdækslet, såvel som enhver fastholde bolte.

•Sæt ram tilbage på rendegraver. Juster bolt huller på ram med bolt huller på rendegravers krop. Vedhæfte ram til rendegraver med dine bolte og topnøgle. Fjern hætterne fra hver hydraulik linje. Vedhæfte hver hydraulik til ram. Luk panelet rendegraver motor.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com