Sådan Treat indendørs Citrus for Spider mider

August 25

Spider mider angribe mange typer af planter og især citrus. Tre vigtigste sorter er problemet skadedyr på citrustræer. Seks-plettet, Texas og citrus røde mider er alle udbredte skadedyr, der kan forårsage løv og ny vækst skader på træer. Skaden kan i sidste ende påvirke vigor af planten og derfor høsten. Den mulige overførsel af miticide til frugten er et problem, når der beskæftiger sig med skadedyr af spiselige afgrøder. Økologisk og sikker kontrol er ofte langsommere til at handle og kræver mere hyppig anvendelse, men der er passende metoder til sikkert dræbe eller fjerne insekter fra citrus.

Instruktioner

•Tag din citrus træ udendørs, hvis vejret ikke er for koldt. Alternativt kan du sætte det i et badekar. Slange fra løv energisk at skylle ud spider mider. Dette vil give begrænset kontrol men vil slippe af med mange af skadedyr og hjælpe anlægget genvinde nogle af dens sundhed.

•Spray blade med insekticid sæbe hver tredje uge. Bland 2 procent koncentreret sæbe med vand. Sæbe spray er en kontakt kontrol og er 40 til 50 procent effektiv på spider mider. Livscyklus af mider er tre uger medmindre temperaturer er omkring 100 grader Fahrenheit. Deres livscyklus er kun fem dage ved denne temperatur.

•Sæt citrus træ udendørs og spray det med en 2% opløsning af gartneri olie. Gartneri olie er sikker for mennesker og træsko op porer eller åndehuller på spider mider. Det anses for den mest effektive og sikre miticide for spider mite udryddelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com