Hvordan til at genbruge gamle avis

August 27

Hvordan til at genbruge gamle avis

De af os, der stadig få vores nyheder og sport resultater fra en avis-plejer at ende med en rod til at gemme indtil genanvendelse dag. Nu, ville det være dejligt hvis du kunne faktisk bruge disse stakke af gamle aviser til noget andet? Godt kan du. Her er nogle ideer.

Instruktioner

•Brug gamle avis at line din kattegrus kasse eller dit køkken skraldespand. Papiret vil hjælpe kontrol odors og absorbere fugt, så at sætte ud papirkurven eller ændre kattebakken ikke vil være helt så grov en job.

•Line vegetabilske skuffer i dit køleskab. Her igen, vil avisen absorbere fugt fra nogen gamle, glemte grøntsager samtidig reducere enhver lugt.

•Forbered en blanding af halvt eddike og halvdelen vand og brug krøllede op aviser til at rengøre vinduer, TV og computerskærme. Blot knuse avisen i en bold, suge det i vand/eddike blanding, så klem overskydende fugt ud, forlader papiret bare fugtigt. Rengør vinduerne ved hjælp af en cirkulær bevægelse og slutte op med en ren, tør stykke af avisen.

•Hold gulve nær døren ren ved at lægge avisen nær indgangen. Avisen vil opsuge og holde fugt fra regn eller sne-dækket støvler og beskytter dine gulve. Du kan også bruge avis til at hjælpe tørre ud våde støvler og sko af crumpling noget af det og fyld det inde.

•Spar penge og gøre din egen såning Potter med avisen og en straight-sidet krukke. Bruger krukken som en skimmel og indhyllingsafstand krukken avisen, så fold haler ind i bunden. Nu bare fjerne krukken og fylde din avis såning pot med jord.

•Afbryd græs udklip fra lugt mens du kompostering dem, eller selv om du gemme dem indtil de kan plukkes. Rive et par ark af avisen i strimler og læg dem med udklip. Avisen vil hurtigt kompost og absorbere den forfærdelige lugt græs udklip give ud når de er gemt i et stykke tid.

•Hold nogle avis i din garage eller værksted. Hvis du tilfældigvis til at spill nogle gas eller olie på gulvet, avisen vil hjælpe absorbere udslippet og kan forhindre en permanent plet på beton eller en blød plet i din Asfalt-drev.

•Brug avis som en stor brand starteren. Krølle et par ark ind i kugler og læg dem med bunker af kindling. Papir burns hurtigt og varme, giver kindling en god start. Du kan endda bruge aviser i din pejs til at erstatte logs. Overlapper ark avis omkring en tredjedel af deres længde og rul dem ind i et rør. Den solide rør af avispapir vil brænde meget som en log i pejsen.

Tips & advarsler

  • Aviser, der lige har fået våde eller beskidte kan stadig blive genanvendt. Lade dem tørre ud, derefter sætte dem med din genanvendelse.
  • Ikke genanvende avis, der har beklædt en kattebakke.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com