Hvordan man kan dekorere et værelse med mørk oliven vægge

May 22

Hvordan man kan dekorere et værelse med mørk oliven vægge

Mørk oliven, en grøn farve med hints af gul og grå, er unikke og opvarmning, og den giver en nice lærred til udsmykning med mange forskellige stilarter og farver. Uanset om du udsmykning et soveværelse, badeværelse eller køkken, vil mørk oliven skabe en opvarmning stemning. Nummer hen til arbejde med mørk oliven er at finde andre farver, der tilføjer liv til rummet. Når du finder rigtige, har du en trendy plads alle vil finde komfortable.

Instruktioner

•Vælg et tema til at hjælpe dig med at vælge farver og tilbehør. Fra moderne til italiensk, mørk olivengrøn er jordnær og beroligende og er glædeligt med en moderne tema. Hvis du udsmykning et køkken, er en italiensk tema tiltalende. For et kontor, kan du lide en beroligende Zen arrangement.

•Vælg en farvepalet, der virker med dit tema. Den bedste måde at gå om at vælge en palet er at beslutte, hvis du ønsker din plads til at være imødekommende og indbydende eller dristigt og dramatisk. Vælge to accent farver til at gå med oliven. Vælg kontrast farver hvis du ønsker at gøre en dramatisk erklæring. For eksempel, vil blomme og paprika skabe et stimulerende miljø. Hvis du vil hellere lette fornemmelsen af værelset, gå med en komplementære farve, såsom en dyb gul eller creme.

•Vælg møbler, der accenter dit tema. Sort, glat møbler gå godt med et moderne look. Smedejern i et soveværelse passer et country tema. Lædermøbler er komfortable og holdbare. Hvide møbler straks lysner rum og gør rummet synes mere rummelige.

•Shop til glarmestre, at understreger dit tema. Vælg en nuance lysere eller mørkere end dine vægge til at forhindre gardiner i blanding med vægfarven. Hvis du ønsker at gå i en anden retning, kan du prøve bambus nuancer eller skodder.

•Skabe interesse til dit værelse med tekstureret elementer. Afhængig af din stil, kan du tilføje rige brokade stof for at forbedre en italiensk stil. Fløjl og silke tilføje rigdom til mange udsmykning stilarter. Hvis du har flere puder på sofaen eller sengen, bruge forskellige typer af tekstiler til at holde udseendet lokkende. Kurve er en af de nemmeste måder at tilføje tekstur til et værelse samtidig også tilføjer et funktionelt stykke. Flettet eller vævet tæpper fuldføre udseendet.

•Tilføj accenter, der arbejder med oliven samt gå med dit tema. Hvis du går med en italiensk tema, kigge efter sconces på væggen, der vil tilføje varmt lys i hele lokalet. Med sort tilbehør og møbler, tilføje anstrøg af sølv til at forbedre en moderne stil. Hvis du går med en retro look i dit køkken, prøv at kigge for oliven apparater.

Tips & advarsler

  • Når udsmykning med mørkere møbler, være omhyggelig med ikke at bruge så meget, at blande de mørke nuancer ind i de mørke vægge.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com