Hvordan man kan måle et område for asfalt reparation

February 18

Måling areal nødvendig for asfalt reparation er det første skridt til at bestemme hvor meget asfalt til ordre fra firmaet brolægning. Du vil være sikker på at måle præcist fordi asfalt er dyrt og bestilling for meget kan gøre dig medføre unødvendige udgifter; dog udført bestilling for lidt kan være skadeligt, fordi det kan føre til en ufærdige eller dårligt arbejde. At holde et par teknikker i tankerne når måling et område for asfalt reparation vil sikre den korrekte mængde materiale er bestilt.

Instruktioner

•Locate asfalt, der er revnet eller har et hul i det område. Da du kommer til at erstatte asfalt, kan du også finde alle revner og huller, så du kan reparere dem på samme tid.

•Mark område af reparation med kridt, og sørg for at udvide forbi slutningen af den sidste knæk ved mindst 5 fødder til at give en god buffer på plads.

•Measure en firkant omkring den halvtosset område (med den 5-fods buffer) med målebåndet. For at få området, multiplicere længden af bredden på pladsen. Multiplicer dette nummer af dybden af asfalt at få mængden af asfalt, der skal repareres.

Tips & advarsler

  • Området kan indgå en online regnemaskine som den fremgår af ressourcer til at bestemme mængden af asfalt, som du skal bestille fra firmaet brolægning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com