Hvordan man laver et bud for et dæk projekt

August 30

Hvordan man laver et bud for et dæk projekt

Når du foretager et tilbud for et dæk projekt, er det vigtigt at finde ud af, præcis hvor meget tid og penge dæk vil tage til at konstruere. At kende den nøjagtige dollar og tid tal vil sikre du tænder i en korrekt bid. For at gøre dette, skal du besøge webstedet hvor dækket er ved at blive bygget og gøre dine beregninger med de oplysninger, du indsamler, når du taler til den person, der idriftsættelse tilbuddet.

Instruktioner

Informationsindsamling

•Ansigt til støbested hvor dæk vil blive bygget. Tale med den person, der anmoder om tilbuddet og find ud af, præcis hvordan han ønsker dæk at se når den er færdig. Kontroller, at du er klar over, den størrelse, han ønsker dæk skal, antallet og længden af trapper, gelændere han begærer og alle de tillægskøb han ønsker som indbygget belysning, Blomsterkasser, bænke eller pergolaer.

Respektive til den person, der anmoder om bud om materialerne dæk vil blive foretaget af. Søm ned hvilken type træ han ønsker anvendte, typen af rækværket materiale han ønsker og alle de detaljer, herunder hardware og tilbehør. Skrive en liste over alle materialerne du skal bygget dæk. Indeholde hver vare fra skruerne på træ til de materialer, der bruges til at lave tilbehør.

•Find ud af, om boligejer vil gælde for dækket tillader, eller hvis han gerne vil have den person, der bygger dæk for at gøre dette. Hvis han ikke ønsker at ansøge om tilladelse, finde ud af prisen på tilladelsen.

•Ansigt til hardware butik hvor du vil købe materialerne. Tage din liste og beregne, hvor meget hvert element vil koste ved hjælp af din lommeregner eller gøre tallene i dit hoved.

•Figure ud af nogen ekstraomkostninger, at du vil være ud af lommen hvis dit bud er accepteret--slid og slitage på dine værktøjer, udlejning (f.eks. en post hul gravemaskine), køretøj udgifter og udgifter til brændstof.

Skrive op dæk bud

•Skriv alle de oplysninger, du har indsamlet på papir eller i et edb-program. Detalje hver regning fra afsnit 1, så de mennesker, der idriftsættelse dæk skal bygges kan se hvor penge vil være at gå.

•Figure ud af, hvor mange timer det vil tage dig til at gøre arbejdet. For at gøre dette, beregne, hvor mange timer hvert trin vil tage som ansøger om tilladelsen (hvis relevant), købe forsyninger, grave post huller, æglæggende dæk bestyrelser, at gøre trappen, opsættes rækværk og gør tilbehøret.

•Indstil hvor meget du ønsker at få udbetalt pr. time for dette job. Multiplicer dette nummer med antallet af timer du vurdere opgaven vil tage. Tilføje labor omkostninger til de andre udgifter, du allerede har lagt på tilbuddet.

•Finish bud ved at tilføje op alle udgifterne og sætte samlet på bunden af din liste. Udfyld formularen ved at sætte alle dine kontaktoplysninger på tilbuddet og vedhæfte et visitkort, hvis det er relevant.

Tips & advarsler

  • Må ikke undervurdere den tid det vil tage for at fuldføre dæk projekt. Hvis noget, fejle på siden af forsigtighed.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com