Hvordan man opbygger en andedam

September 1

Hvordan man opbygger en andedam. Opbygning af en andedam er en fantastisk måde at bruge et rum, der ikke kan være egnet til blomster, køkkenhaver eller græsplæner. Duck damme er masser af sjove og fantastiske steder for at observere dyreliv i enhver sæson. Disse lav vedligeholdelse vand funktioner er en fantastisk tilføjelse til enhver ejendom og sjovt for børn.

Instruktioner

•Vælge et område med en naturlig hældning eller indrykning. Hvis du ikke har en, bliver du nødt til at grave andedam til den ønskede størrelse. Holde dimensioner passende til den plads, du bruger. En andedam behøver ikke at være frygtelig dyb, fordi du vil fodre din ænder selv.

•Plan form af din Dam ved udlægning af en streng i formen du ønsker.

•Dig bunden af dammen omkring 1 værftet dybt og niveau det nederst. Give plads omkring de ydre kanter for beplantninger. Så grave på den linje, du trak med din streng planlægning for ekstra bredde for din bank design.

•Lay et stykke af vinyl Dam liner i området du har forberedt. Trim liner til at passe og guffe kanterne i en grøft gravet omkring dammen reserveret for beplantninger.

•Tilføj hegn omkring dammen, hvis du planlægger at holde ænder der året rundt eller i det mindste i sommersæsonen. Dette vil holde ud uønskede rovdyr. Bruge en simpel kæde link hegnet placeret langt nok fra kanten af dammen til at give ænderne tilstrækkelig plads til at strejfe. Du skal også bruge en simpel gate til at komme ind og ud for fodring og rengøring.

•Tillad løbe vand fra regn til at dræne i din Dam til at give en kilde til frisk vand regelmæssigt. Gøre dette ved at grave en grøft, der skråner i dammen. Lægge plastic flex rør langs renden med udgangen går i dammen. Sørg for røret har drænhuller nær toppen for at give vand til at køre. Erstatte jord oven på den rør og reseed.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com