Hvad kan jeg bruge til at skære et hul i en muslingeskal?

March 25

Hvad kan jeg bruge til at skære et hul i en muslingeskal?

Seashells give håndværk entusiaster med uendelige kreative muligheder. Afhængigt af projektet, kan du bruge klæbemiddel til at anbringe shell til hvad du opretter, eller sætte et hul i skallen, hvis du gør noget som smykker eller vindspil. Nogle skaller har allerede naturlige huller og håndværk butikker sælger dem med precut huller. Men, hvis skaller du indsamler ikke har de nødvendige huller, du kan skære dem selv, med det rigtige værktøj.

Boremaskine

Det ideelle værktøj til opskæring huller i skaller er boret, som skærer hul med en smule at bevæger sig i en cirkulær bevægelse. Match drill bitstørrelse til den ønskede hul-størrelse, og forstå, hvis man skærer et hul med for stor en smule, risikerer du at knuse skallen. Yoy har tre grundlæggende drill typer at vælge imellem.

Elektrisk boremaskine

Den bedste boremaskine valg for opskæring huller i muslingeskaller er elektriske. Hvis du placerer skallen på en overflade, kork, vil kork hjælpe absorbere de vibrationer, der opstår under boring og vil hjælpe med at forhindre skallen fra at bryde. En elektrisk boremaskine er også et fælles værktøj fundet i hjem værktøjskassen anvendes til projekter rundt omkring i huset.

Craft Drill

Et håndværk drill er også en elektrisk boremaskine, endnu mindre end den typiske elektriske bore, som du finder i værktøjskassen. Det ligner en dental boremaskine. Dette er et ideelt værktøj til skæring huller i små, skrøbelige skaller.

Manuel Drill

Manuel boret er et håndbetjent boremaskine, der kræver brug af begge hænder. Ene hånd holder værktøjet mens anden vender sin handle. Denne type af drill er en smule svært at bruge, når du skære et hul i skallen, da den lille shell vil bevæge sig under boring-processen, og du har brug for en tredje hånd for at holde det på plads. Ellers, du placerer det i en skruestik eller en lignende sikre enhed, pas på ikke for at klemme det for stramt.

Sikkerhed

Bær beskyttende briller, når skære huller i hårde genstande, med den altid tilstedeværende mulighed for processen vil sende en skarp omstrejfende stykke flyver på tværs af lokalet. Slid beskyttende handsker, såvel som beskyttende øje gear, når bore hullet. Boremaskine er et værktøj til voksne, ikke børn. Hvis skallerne er for en børns håndværk projekt, har en voksen forud skårne hullerne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com