Deli Slicer opererer Tips

June 26

Deli Slicer opererer Tips

En deli slicer er en bekvem apparat at har for at forberede kød eller ost. Pålægsmaskine kan du skære meget tynde stykker af mad til sandwich eller deli pladerne. Du skal bruge stor forsigtighed, men når du betjener apparatet.

Rengøring udsnitsfilteret

Ren slicer før brug, så at de fødevarer, du udskæring ikke vil komme i kontakt med enhver sidesten mad fra den sidste brug. Tørre slicer med en fugtig klud og tør grundigt. Sørg for udsnitsværktøjet hviler på en flad overflade. Når du er færdig, skal du bruge en husstand desinfektionsmiddel og en køkkenrulle til at rense udsnitsværktøjet. Ikke rengøring udsnitsfilteret før og efter brug kan føre til sundhedsmæssige problemer som salmonella.

Forbereder maden

Vask dine hænder i varmt vand med sæbe og sat på et par af mad håndtering handsker, før du rører nogen mad. Sætte den mad, du ønsker at skive på bakken slicer. Bruge klemmen på pålægsmaskine låse mad i sted på bakken.

Indstillinger

Drej knappen på siden af slicer at vælge tykkelsen af skiverne. Vælg, om du vil bruge automatisk eller Manuel indstilling. Med indstillingen automatisk vil udsnitsfilteret flytte bakken og tilbage på tværs af bladet, skære mad til den ønskede tykkelse. For den manuelle indstilling, placere din hånd på det medfølgende håndtaget og flytter op og ned over bladet, skære den ønskede mængde af mad.

Forsigtighed

Vær forsigtig, når de opererer et udsnitsfilter. Læg ikke dine hænder i nærheden af klingen, da dette kan føre til alvorlig skade. Sørg for, at knivafskærmning er på plads, før du starter udskæring maden. Klinge vagter beskytte dine hænder. Følg altid fabrikantens retningslinjer når opererer en deli slicer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com