Hvordan virker en brønd pumpe?

June 14

Hvordan virker en brønd pumpe?

Typer af godt pumper

Hvis du bor uden for del af en offentlig vandsystem, end du ved, at har du et godt. Men medmindre det stopper i orden, giver de fleste af os ikke hvordan det virker for meget tanke. Når den brønd pumpe bryder selv, hvordan vandet kom fra bliver jorden til vores hjem en prioritet. Der er to grundlæggende typer af godt pumper anvendes i dag: dykkede og jet pumper. Forskellen i pumpen du bruger er, hvis du har en overfladisk eller dyb brønd. Pumper også kommer i forskellige størrelser afhængig af hvor meget vand egenskaben brug på daglig basis.

Godt pumpe til en lavvandet godt

De mest almindeligt anvendte brønd pumpe til en lavvandet godt er en jet pumpe. Pumpen er normalt monteret i en kælder, godt hus eller krybekælder over brønden. Denne type pumpe bruger suge for at trække vand fra brønden. En elektrisk motor drev og impeller så igen flytter vandet. Vandet er flyttet fra brønden i en jet monteret foran løbehjulet. Vandet efterlader jet og forårsager et vakuum, suctions mere vand. Bag jet er et rør, der stiger i størrelse til at bremse vandet og øge presset. Vandet er derefter frigivet til dit VVS system. Disse typer af pumper skal være klar til at arbejde. Det betyder du nødt til at sætte vand til at oprette vakuum. Der er en 1-vejs kontraventil installeret for at holde vandet i at løbe tilbage ned i brønden. Fælles dybden af en lavvandet er godt ikke mere end 25 fødder.

Godt pumper for dybe brønde

Du kan stadig bruge en jet pumpe til en dyb brønd. Dog skal du adskille jet fra motoren og placere jet-komponenter i vandet i brønden. Dette kaldes en dobbelt drop jet pumpesystem. Dette system har brug for både suge og tryk til at fungere. I dette system anvendes to rør i stedet for én. Først er monteret til løbehjulet boliger at skubbe vandet i jet, der er mellem 10 og 20 fod under vandet minimumsniveau. Det andet rør forbinder output tilbage til pumpen. Dybt vand jet pumpe skal også være primet.

Den dykpumpe skubber vandet i stedet for at trække det op. Dette gør for en mere effektiv brønd pumpe til en dyb godt. Denne type af pumpen er helt i godt i stedet for blot en del af det. Den fælles dykpumpe ligner et langt rør, der passer inde i godt casing. Pumpen sig selv er i et lukket rum, der er forbundet med ledninger til en strømkilde over jorden. Løbehjulet er stablet og adskilt af diffusorer og de skubbe vandet op til VVS-systemet. Denne type af pumpen er meget svært at reparere er, som det er underjordiske og svært at adgang. Men de fleste sidste et gennemsnit på 20 år uden at skulle reparere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com