Trin til udformningen af et hus

November 7

Trin til udformningen af et hus

Bruge metoden platform indramning konstruktion i de Forenede Stater og Canada, de fleste hjem, små boligblokke og nogle lys kommercielle bygninger. Rammekonstruktion er sidder på toppen af en betonplade eller efter konkrete footings og beklædt med krydsfiner, spånplader eller andre beklædningen og overdækket med helvedesild. Platform indramning følger en trinvis proces.

Foundation

En flad betonplade eller konkrete footings danne en base for den indrammede struktur. Footings og korte konkrete søjler give støtte til molen og beam gulve væggene på toppen af footings. En trykimprægneret træ vindueskarm plade er lagt langs kanten af pladen eller oven på footings og forankret med J bolte danner en disposition af væggene. Bunden af karmen pladen skal være mindst 6 inches over den færdige grade at forhindre rådner.

Gulve

Hvis bygget på en betonplade, danner slab selv gulvet i strukturen. Hvis bygget på footings, er træ 2 af 4s, 2-af-6 ' ere eller 2 af 8s fordelt 12, 16 eller 24 inches fra hinanden som angivet af lokale bygningsreglementer. Strøer samles for at skabe tværbjælke bugter, der sidder på toppen af footings. Disse træ bjælker danner tværbjælke bugter, der er omfattet af krydsfiner eller komposit beklædningen. Afstand mellem strøer ordentligt sikrer, at kanterne af beklædningen ark line op med strøer de sidder på. Øvre historien gulve er dannet af sidder fælles bugter på toppen af væggene nedenfor.

Vægge

Væggene er tilføjet når første sal er på plads. Væg bugter er bygget af 2 af 4s eller 2 af 6 studs naglet 12, 16 eller 24 inches fra hinanden mellem samme mellemstore hætte og base bestyrelser. Når bugten er fuldført, tømrere stå det op på toppen af base karmen og søm i bunden af bugten i pladen, midlertidigt afstivningsmateriel rammen op med lang 2-af-4s. Som væg bugter er konstrueret og rejste ind i position, er enderne naglet sammen for at danne faste vægge.

Døre og Vinduer

Åbninger i muren bugter til vinduer og døre er indbygget i bugterne før de rejst. Bunden sills og overliggere øverst give åbningerne ekstra stabilitet til at støtte den øverste ramme, selv om vinduet eller døren kan nødvendiggøre fjernelse af segmenter af de understøttende studs.

Anden gulve

Anden eller tredje sal tværbjælke bugter er naglet på toppen af cap plader på toppen af muren bugter. En anden cap bord kan lægges oven på hver væg bay at give tilføjet styrke før sømning øverste stud væg bugter på plads. Når væggene er afsluttet, danne de øverste cap boards base for tagkonstruktionen.

Tag

Tag montage af spær og væg-bånd hviler på toppen af den øverste cap plade øverst i husets vægge. Mest moderne platform-indrammet hjem bruger site-bygget eller præfabrikerede trussed spær. Disse store trekantede "spær" er løftet på plads, deres ender naglet til toppen af væggene. De er sammenføjet med en træ stråle på højderyggen, der binder tag forsamlingen. Tag montering er derefter dækket med træ eller komposit beklædningen danner tag dæk og færdig med tagmateriale.

Beklædningen

Krydsfiner eller sammensat kappematerialer, naglet til ydersiden af væggene, giver rammerne tilføjet shear styrke og former de udvendige vægge af huset. Beklædningen tilføjes normalt sidste, efter at huset er helt indrammet og taget er shingled delvist beskytter beklædningen fra vejret.

Utility løber

Før finish arbejde begynder, kører for VVS, El, telefon, kabel og andre hjælpeprogrammer er skåret eller boret ind i rammen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com