Sådan oprettes en seng baldakin uden indlæg

December 30

En seng baldakin er normalt et stort stykke stof knyttet til toppen af 4 høje stillinger placeret i hvert hjørne af en seng. Undertiden hænger dette stof også ned til gulvet på en eller flere sider af sengen, for at give ekstra beskyttelse af personlige oplysninger. Men hvis du ønsker en seng baldakin men ikke har en seng med indlæg, Følg disse trin for at gøre baldakin uden indlæg.

Instruktioner

•Skru nogle stærke kroge i loftet på alle punkter, du vil vedhæfte stof til baldakin. Dette kan omfatte 2 eller flere hjørner af sengen, placeret et par inches uden for kanten af sengen så at baldakinen vil hænge klart af madrassen. Hvis du ønsker stof over sengen, kan du vælge at placere en krog over i sengen.

•Klippe alle stykker af stof, som du vil blive hængende op. Sørg for du tage korrekte målinger af både bredde og længde. HEM hvis nødvendigt. Der er mange måder at gøre en baldakin. Du kan helt omslutte hele sengen eller hang bedømmelseskomite at er halvdelen af længden af sengen nær hovedet af sengen. Bare gå med din smag og præferencer og design din baldakin hvordan du ønsker det.

•SEW nogle bånd på stoffet i ethvert sted, du får brug for det til at hænge fra krogene. Du kan bruge hemmed strimler af matchende stof eller længder af smukke bånd eller ledning, der supplerer stoffet.

•Tie stof paneler til kroge. Lad dem hænge til jorden, binde dem tilbage og vedhæfte dem på væggen i spidsen af sengen for at opnå et gardin look.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com