Hvilken slags skum børste og ruller behøver jeg at bruge med to-delt polyurethan maling?

September 2

Hvilken slags skum børste og ruller behøver jeg at bruge med to-delt polyurethan maling?

Todelt polyurethan maling anvendes primært for at male båd topsides. Malingen er holdbare, giver en blank finish og varer til mellem fem og 10 år. Todelt polyurethan maling er giftigt, når den anvendes med en sprøjte, så nonprofessionals skal anvende det med rulle og pensel. Metoden roll og spidsen af maleri giver den mest selv og attraktive finish. Roll maling med rullen, og følg derefter med børste til at sikre en glat finish.

Rullerne

Kapitlet Philadelphia i antik og klassisk båd Society anbefaler at bruge en solvens-resistente, høj tæthed, lukket celle skum rulle med phenol kerne og en ottendedel tomme nap. High-density lukket celle skum er sværere og mindre porøse end open-celle skum. Dette tættere materiale har færre luftlommer, hvilket betyder færre bobler og en mindre lysbrydende maling lag. Solvent modstand er kritisk til brug på glasfiber. Skum omgiver en phenolharpiks-belagt Fiberplade, giver det tilføjet holdbarhed til brug med industrielle forbindelser.

Børste

Hårbørster, der som modstander af skum, kræves til at producere en glat, skinnende finish og fjerne enhver stippling eller boblende, efterladt af rullen. Kina-stritter pensler anbefales til brug med to-delt polyurethan. De er lavet af hår af kinesiske orner, er billige og holdbare. Grævling-hår børster bruges også til båd maleri. De er dyrere og sværere at finde. Kigge efter grævling-hår børster i kunst levering butikker.

Maleri Test paneler

Todelt polyurethan maling kan være vanskelig at arbejde med. Sejlsport entusiaster på Sailingmate.com, en hjemmeside dedikeret til vedligeholdelse og reparation af sejlbåde, anbefaler test din maling, ruller, børster og teknik på ruder før du male din båd. Ikke alle rullerne og pensler er kompatibel med opløsningsmidler i to dele polyurethan maling og kan bryde, som du bruger dem. Derudover er malingen følsomme over for både temperatur og luftfugtighed. Du skal tilføje fortynder til malingen til at få den rette konsistens, men mængden afhænger af din klima og vejr. Maleri test paneler hjælper dig med at bestemme lige maling og fortynder mix for maleri din båd, samt at sikre, at du har købt det rigtige pensler og ruller.

Forberedelse til maling

Forberedelse er afgørende for at opnå en glat, blank maling job. Todelt polyurethan maling kan forstørre mangler på et hastigt tilberedt skrog. Grundigt sand træ skrog, og anvende en frakke af primer. Sand igen, og genanvende primer; Gentag indtil skroget er helt glat. Når skroget er glat, kan du anvende maling. Glasfiber skrog kræver et lag af epoxyprimer designet til at obligation med den glatte overflade af skroget. Gentag grunding og maling indtil overfladen er glat. Når skroget er glat, tørre båden ned med fortynder før maleri.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com