Hjem Interiør Design Tips

June 30

Med nogle få enkle ændringer, kan alle gøre deres hjem til at se, som det har været professionelt indrettet. Disse tips vil give dit hjem en designer flair.

Bruge maling

Male vægge. Designere bruge paint til at skabe stemning og atmosfære. Hvide vægge kan være koldt og sterilt. Brug lyse farver som gul og orange, for energi eller blå og grøn for en beroligende virkning. Hvis du ikke er sikker på, hvilken farve du bruger, købe sample farver og male et lille område. Se de malede er under forskellige typer af belysning på forskellige tidspunkter af dagen. Loftet har ikke at være hvid. male det samme farve som væggene til at gøre møbler stykker skiller sig ud og højt til loftet vises lavere.

Møbler valg og Layout

Bland gamle og nye møbler til at skabe en designer udseende; ikke køb hvert stykke, der koordinerer i en gruppering. Skabe interesse ved at kombinere møbler stilarter, bruger farve til at bringe dem sammen. Parre en moderne brun sofa med røde back stole ved hjælp af røde puder i sofaen. Træ møbler kan være blandet når brikkerne har lignende pletter. For at ekstra pop, tilføje en antik vare af en anden farve. Det vil skille sig ud og se bevidst

Balancing Act

Skabe balance. Møbler og farve skal være afbalanceret for en high-end look. Hvis rummet har mørke vægge og mørke gulve, bruge lighter-farve møbler. Brug mørke-farve møbler med lysere vægge og gulve. Hvis vægge og gulve udligner hinanden, kan så møblerne være en blanding af lys og mørke. Balance store møbler på den ene side af rummet med et tilsvarende stykke på den modsatte side.

Pop af farve

Brug pop af farve til at tilføje interesse. Gøre en fed farvevalg bevidst foretager denne farve i mindst to andre steder i rummet. Den røde stol er en stor omdrejningspunkt, men bruge røde puder i sofaen, har rødt i et maleri, eller bruge rød tilbehør i en lagerenhed.

Declutter

Bruge minimal elementer for maksimale resultater. Må ikke skjule din keepsakes ved at vise dem alle på én gang. Par ned tilbehør, og displayet kun et par gangen; ellers, selv de smukkeste og dyre stykker vises som uønsket. Få vist elementer i ulige numre: et enkelt stykke eller i træerne, femmere eller syvere for maksimal eksponering. Vise i som farve og arrangere i differencing højder. Nøglen er at gøre viser synes naturlige.

Har prikken over i'et

Installere trim for en high-end look. Trim og støbning giver værelserne en professionelt designede look. Installere windowsills og trim, træ base molding og krone støbning. Tænk på støbning som ramme omkring dit billede-perfekte værelser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com