Dyrker planter bedre i kunstige sollys?

September 5

Dyrker planter bedre i kunstige sollys?

Naturligt lys er bedst for alle planter, men når det er nødvendigt, supplerende kunstigt lys kan bruges. Kunstigt lys kan udnyttes til Start frø og supplere lyset behov for dine indendørs planter og transplantationer.

Hvorfor bruge kunstigt lys?

Mangel på ordentlig lys er det mest almindelige problem for de fleste planter, der dyrkes indendørs. Hvor det er muligt, er en kombination af naturlig og kunstig belysning ideel for mange planter. Hvor intet naturligt lys er muligt, kan den rette kombination af lys typer effektivt replikere naturligt lys.

Typer

En kombination af glødepærer og fluorescerende pærer vil give det nødvendige forholdet mellem rødt til blåt lys stråler for dine planter. For hver 30 watt rød glødende lys en plante modtager, bør det også modtage 100 watt blå fluorescerende lys.

Pære udvalg

Mange fabrikanter fremstiller pærer specifikt for plantevækst. Disse bør anvendes, hvor det er muligt, og hvis dit budget tillader. Agrolite, Vitalite og Gro-Lux er tre almindelige mærker af pærer til brug i planteproduktion, men der er mange andre på markedet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com