Sådan plante, størrelse og rummet lindetræer

September 6

Sådan plante, størrelse og rummet lindetræer

Lindetræer kommer i mange forskellige størrelser, producerer forskellige frugter for hver sort af træ. De mexicanske og Tahiti sorter er mest almindeligt plantet. Den mexicanske kalk er et shrubby udvalg, der vokser 6,5-13 fod høje. Tahiti kalk, på den anden side er meget større, vokser fra 15 til 20 fod. Dimensionering og afstand af lindetræer bestemmes af sorten, men retninger for plantning lindetræer forbliver den samme. Mexicanske limefrugter, for eksempel, og limequats, som er hybrider af limefrugter og kumquats, er lille nok til at blive plantet i krukker og kan være plads tættere sammen udendørs. Viden om hvordan til at plante og plads limes vil hjælpe dig vokse din helt egen frugt.

Instruktioner

Forpakket vifte af lindetræ, der passer bedst til din situation. Limefrugter er ekstremt kolde-følsomme, så hvis du bor i en region, hvor temperaturerne falde til under 10 grader F du ikke dyrke limefrugter udenfor og skal vælge en lille udvalg at dyrke indendørs i en gryde. Mexicanske limes kun modstå temperaturer ned til 30 grader F, hvor Tahiti limes kan tåle 10 grader F.

•Find et stort plantning område med delvis til fuld sol og veldrænet jord. Planlæg hvordan du vil plante træer og markere de steder, hvor du vil grave huller. Mexicanske limefrugter er meget energisk og skal være fordelt på mindst 25 fødder fra hinanden. Tahiti limes vokse langsommere og kun skal være afstand 20 fødder fra hinanden.

•Dig huller til hver plante med en spade med de angivne intervaller, der er dobbelt så bred som træets rodklump og om den samme dybde som højde af rodklumpen. Separat hver lime træ fra sin beholder og skyl den ydre kant af rødder med en slange, fjerne den potning medium lige nok til at udsætte kanterne af rødderne.

•Sæt hver kalk træ i et hul, at sikre, at Unionens bud er lige over jorden niveau og opfyldning halvdelen af snavs omkring rødderne. Vand træet grundigt på denne tid til at hjælpe snavs settle omkring rødderne af planter, at forebygge eventuelle luftbobler fra formning. Fyld resten af jorden omkring rødderne og tamp.

•Skabe snavs fra et andet område og opbygge en ring rundt om træet langs den rod at gøre vanding lettere. Ringen skal være flere inches høj. Fyld ringen med vand efter plantning for at bosætte sig resten af jorden og give kalk træet en god drink.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com