Konkrete Post & Beam fundamenter

September 6

Konkrete Post & Beam fundamenter

Når det kommer til at designe et fundament for et nyt hjem eller struktur, har du flere muligheder du kan vælge. En af disse er en post-og-beam foundation, en traditionel tilgang, der omfatter både beton og træ. Stolpe og bjælke er et forholdsvis billigt alternativ, men kan være uegnede til mange slags strukturer og regioner.

Grundlæggende

Post-og-beam fonde har træstolper monteres på betonblokke kaldet footings. Strukturen overfører sin vægt til footings via disse træbjælker. De er svarende til post og pier fundament, bortset fra at disse grundlag bruge konkrete molerne i stedet træbjælker. Undertiden post-og-beam fundamenter bruges skærver til fod snarere end beton. Det resulterende grundlag ikke er indlejret som dybt som det ville være sammen med nogle andre designs men er relativt billige og nemme at konstruere.

Klima

Klima gør en betydelig forskel for post-og-beam byggeri. Huse, bygget i regioner med et koldt klima kræver dybere footings; bunden af fod skal hvile under dybden af frost i jorden således at fryse om vinteren ikke løfte footings. Huse, bygget i mildere klimaer står over ikke for denne udfordring og derfor normalt kræver ikke de samme forholdsregler. Ved hjælp af trykimprægneret træ indlæg kan øge styrken af instituttet i enten klima.

Byggeri

Fod bør altid hvile på jord, der ikke har været forstyrret og er relativt fri for organisk materiale. Post-og-beam fonde bør aldrig være bygget på toppen af fyld eller dumpede jord, bortset fra skærver under visse omstændigheder. Større footings bidrage til at sprede vægten over et bredere område og kan være nyttigt, hvis du er i tvivl om jordens evne til at bære vægten af strukturen.

Overvejelser

Post-og-beam fundamenter er kun egnet til små huse i visse dele af landet. Den laterale stress induceret af jordskælv kan skabe ravage med post-og-beam stiftelser, og de er også ret sårbar over for orkaner, så du skal aldrig bruge denne stil af foundation i land, jordskælv eller orkan. Hvis du har arvet en post-og-beam foundation, kan du bruge laterale afstivning til at forbedre sin styrke og gøre det mere modstandsdygtigt over for jordskælv. I sidste ende, dog en perimeter system vil stadig være en mere holdbar løsning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com