Problemer med geotermisk boligopvarmning

September 7

I en alder af stadig mere usikker fossile forsyninger, alternativ opvarmning teknologier som geotermisk varme forankringen mere opmærksomhed. Geotermisk varmeanlæg udnytte den lagrede varme under jordens overflade som en ressource til varme opholdsstuer. Mens varmen er gratis og nuværende, uanset om det er brugt eller ej, er udfordringen flytte det ind i hjemmet på en effektiv og omkostningseffektiv måde.

Prisoverkommelighed

En af de største problemer for potentielle indenlandske ejere af et geotermisk varmesystem er dens indledende installation omkostninger. Selve systemet kan koster fra $, 8.000 til $10.000, som er nogenlunde sammenlignelige til en high-end ovn-system, men den udgravning og site arbejde i forbindelse med en geotermisk system kan tilføje overalt fra $20.000 til $30.000 flere til prisseddel. Selvom geotermiske systemer er væsentligt billigere i drift end de fleste andre systemer, når de er installeret, er høj start-up omkostninger uoverkommelige for mange mennesker. Geotermiske systemer er ikke gratis. Deres pumper kan bruge en betydelig mængde af elektricitet, udgifter, der afhænger af el-priser i et område.

Plads

To primære typer af geotermiske systemer er tilgængelige: lodret og vandret. Facadesystemer trække varmen fra en dyb brønd, mens horisontale systemer bruger et gitter af rør lagt i jorden over et ret stort område. Boligejere, der har stedet forhold, der udelukker en lodret system, såsom grundfjeld, kan have websted begrænsninger, der forhindrer muligheden for et vandret system. I bymiljøer er få boliger masser stor nok til at tillade installation af en vandret geotermiske system.

Pumpe problemer

Den primære bevægelige del i et geotermisk system er den pumpe, der overfører den varme luft fra undergrund i hjemmet. Disse pumper er en række problemer, herunder at bringe støv i hjem, utilstrækkelig luftstrøm, kondens, og irriterende støjniveauer. Alle disse problemer er løsbare eller undgåelig under installationen af en erfaren tekniker, men er en overvejelse, når du planlægger. Et andet potentielt problem er pumper afhængighed af elektricitet. Uden en backup generator eller backup varmesystem, vil ikke et geotermisk opvarmet hus opvarmes under gitteret strømsvigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com