Europæisk stil toiletter med to slags Flush

September 12

Europæisk stil toiletter med to slags Flush

Med en voksende befolkning er det vigtigere end nogensinde at overveje anvendelse af vand og bevarelse af vores naturlige ressourcer. Fabrikanter arbejder hårdt på at producere vandbesparende funktioner i badeværelse inventar, og europæerne spiller en stor rolle i dette design. I Europa er det almindeligt at se dual flush toiletter, der tillader brugeren at bestemme hvor meget vand skal bruges til at skylle; én mulighed for væsker og andre mulighed for fast affald. Der er flere modeller at vælge imellem i USA; nogle med mere traditionelle stilarter og andre med moderne designelementer.

Kompakt System i ét stykke

Escale Dula skylle toilettet fra Kohler tilbyder europæiske stil i en meget kompakt ét stykke system. Netop denne model bruger ikke en typisk gulvet flange; særlige installationer instruktioner er nødvendige. Dual flush systemet drives af en to-knaps system med muligheder for et halvt flush bruger.8 gallon og en fuld flush på 1,6 gallons. Brugen af dette produkt vil hjælpe en bygning blevet LEED-certificeret under den LEED Green Building Rating System. Farvemuligheder for dette toilet kommer i hvid, mandel og kiks og har et toilet skål højde 15.75 inches.

Europæiske Design

Caroma badeværelse produkt fabrikanten bærer en række europæiske designet toiletter under navnet Caravelle. Den Caravelle ét stykke runde Front Plus har en glat design og giver optimal ydeevne. Dual bruger flush funktionen.8 gallon for den halve flush og 1,6 gallon for handlingen fulde flush. Dette er en 40 procent vandbesparelser over traditionelle toiletter. Skål højde er 14,75 inches høj. Men forbrugerne kan købe dette med nem højde design, som er angivet på 16,5 tommer. Denne højde overholder normerne for den amerikanske Disabilities Act.

Moderne geometrisk Design

For de leder efter moderne design, har Reve mærke fra Kohler en geometrisk design med en dual-flush system. En halv flush bruger.9 gallon og en fuld flush bruger 1,6 gallons. Denne model leveres med Reve roligt tæt toiletsædet og kan betragtes som en høj-effektiv-Toilet. Denne model kan spare så meget som 16.500 gallon per år i forhold til en traditionel 3,5 gallon toilet uden at kompromittere ydeevne, ifølge Kohler. Reve tilbydes i fire farver, hvid, mandel, kiks og finpudsede hvid. Dette design har et toilet sædehøjde på 16.125 inches eller 41 centimeter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com