Sådan laver du din tabel Shabby Chic ved hjælp af Vintage duge

May 10

Sådan laver du din tabel Shabby Chic ved hjælp af Vintage duge

Nostalgisk, økonomisk overkommelige og let at blande med eksisterende stilarter, shabby chic møbler og sengetøj er ofte fundne objekter, der viser tegn på brug og alder på en stilfuld måde. Forestil dig din girlhood soveværelse, alt dyrkede op. Mens oftentimes mennesker kunne tilbringe en masse tid og penge sørgeligt deres møbler eller køber dyre håndplukkede elementer, kan vintage duge nemt makeover den tabel, du allerede har, og vil ikke grave i denne måneds husleje.

Instruktioner

•Tag målinger af toppen af dit bord. Selv om nogle gange kan det være svært at finde den perfekte størrelse dug, når shopping vintage, at have en idé om størrelsen af tabellen på forhånd vil hjælpe vælger du den rigtige dug. Også gør opmærksom på tabelfigur, såsom square eller runde.

•Shop for din vintage duge ved hjælp af en række kilder, og henvise til din måling for den bedste pasform. Shabby chic toner er normalt lyse, neutrale farver som hvid, creme, sart rosa, blå og gul. Ofte gange de har en bleg blomsterprint, tekstureret eller broderet overflade, eller hæklede kanter. Nogle af dine søgninger kan være online på websteder såsom etsy.com eller på din lokale craigslist.org. Gør sikker på Hvornår ser at der er ingen stor rips, pletter eller andre problemer, som der ofte er, når de køber vintage tekstiler.

•Test ud dug i hjemmet ved at sprede stoffet over toppen af tabellen. Det skal hænge liberalt over siderne af tabellen uden at dække mere end 5 inches i siderne og ben.

•Forbered dugen. Hvis der er en plet, suge det med en pletfjerner og vaske det med varmt vand. (Chancerne er, det er så gammel, det kan ikke komme ud, men du kan altid dække det med en smuk vase med blomster.) Vaske og tørre dugen forsigtigt enten i hånden eller på en lav cyklus i vaskemaskinen og tørretumbleren.

•Jern tørre dugen på lav varme. Sprede det over bordet og glatte det hvis du vil justere kanter på hver side af bordet.

•Fyld en vintage vase trekvart fyldt med vand. Lave en lurvet chic buket af trimning stængler af Tusindfryd eller vilde blomster på en 45-graders vinkel et par inches højere end toppen af din vase, og Arranger blomsterne ved at placere dem inde i vasen. Tabellen shabby chic er fuldført.

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med at finde en dug til at passe, overveje resizing dugen af hemming det ved hjælp af en symaskine.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com