Hvordan man kan arbejde med skifertage

September 8

Hvordan man kan arbejde med skifertage

Skifer tagdækning giver boligen et attraktivt og naturlige look, der holder i mange år. Skifer er lavet af tynd, rullesten-lignende tops i rock, der er uigennemtrængelig for fugt og insektangreb. Skifertage er generelt blandt de dyreste typer af tagmateriale, men deres levetid, lav vedligeholdelse og brand modstand gør dem en god investering. Skifer tagmaterialer kan bryde virkningen eller hårde miljømæssige forhold. Reparation af disse problemer kræver at kende de korrekte metoder til at undgå at beskadige de omkringliggende skifer materiale.

Instruktioner

•Lay ned stift skumisolering eller krydsfiner til at fungere som en mellemstation platform til at forhindre gå direkte på og skader omkringliggende fliser.

•Undersøg tagmaterialer omhyggeligt at identificere problemområder revnede fliser, løs fliser eller forringelse af de træmaterialer under skifer.

•Brug den skifer ripper til at fjerne neglene fra beskadigede fliser. Sæt krogen under flisen og passe det over neglen. Derefter hammer ripper for at skære eller trække sig ud nagle. Fjerne fliser fra sin position og bortskaffe det omhyggeligt uden at ramme andre fliser.

•Sæt en skifer krog til at holde erstatning flise. Hammer skaftet af krogen i taget lige over headlap af skifer fliser lige under den fjernede stykke.

•Slightly lift flise i rækken, der er lige over den flise, du har fjernet og sæt udskiftning flise i sted. Træk det nedad, indtil det passer stramt på skifer krogen. Sikre den nye flise på plads med et søm i slidsen søm.

•Tag beskadiget blinkende omkring skorstene eller andre nytte forretninger på taget med klo slutningen af hammer og en skruetrækker. Revnede eller korroderede blinkende er mere tilbøjelige til at være kilde til udslip end de skifer fliser. Skåret ud beskadigede områder med tin snips. Du kan bruge det gamle stykke af blinkende som en skabelon til at skære udskiftning stykke.

•Anbring den nye rustfri inddækning. Søm blinkende på plads og forsegle søm huller med en lille smule af tagdækning cement.

Tips & advarsler

  • Matchende skifergrå farver af tagsten kan være udfordrende. Hold altid et par ekstra fliser på side for at foretage reparationer.
  • Selvom rustfrit blinke er foretrukne for skifertage, kan mere fleksibel kobber blinkende bruges til mere komplekse, afrundede områder.
  • Ice dæmninger, oprustning af is på kanterne af taget, der opstår, når smeltet is og sne tilbage til at skabe områder for obstruktion, er undertiden synderen af løs skifer fliser, ifølge den hellige steder hjemmeside. Forhindre, at isen dæmninger danner ved at holde tagrender, velholdte og fri for snavs.
  • Undgå brug af mastiks eller tagdækning cement til at reparere utætheder. Disse produkter opretter et dårligt udseende permanent på tagmateriale og er en ringe erstatning for en ordentlig reparation erstatte skifer helvedesild, ifølge Joseph Jenkins af traditionelle tagdækning Magazine.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com