Hvordan man starter kornel træer

September 10

Hvordan man starter kornel træer

Selvom kornel træer vokse ganske dygtig i naturligt skovbevoksede områder, er det mere udfordrende at bevidst overføre dem fra frø---især i et åbent landskab, som i midten af en stor forstæder græsplæne. I deres naturlige omgivelser, Kornel træerne er omgivet af andre træer, nyde trives i skygge eller dappled sollys, og deres rødder en skov jord. At holde denne naturtype i tankerne vil hjælpe i held startende kornel træer fra frø.

Instruktioner

•Gather flere modne frø fra en kornel træ. Fuldt modnet frø eller brugbar frø, begynder at falde fra træet i det tidlige efterår. Egern og fugle gerne spise dem, så hvis du vælger frø fra jorden, så sørg for de er god. Bedre stadig---stillet pull modne frø direkte træet. Hvis de ikke let at trække ud, er de ikke fuldt ud modnet. Modne frø bør komme let ned af grenen.

•Læg frø i en tom rent spand. Muligt for dem at sidde omkring en uge i en garage eller kaste. Papirmasse, eller ydre beklædning af den hårde frø, vil begynde at slække.

•Tilføj vand til spanden med kornel frø, indtil det fuldstændig dækker frøene. Lad frøene lægges i blød i en time, og derefter kontrollere en frø for at se, hvis du kan smutte papirmasse casingen ud af det med fingrene. Hvis det kommer ud nemt, fortsætte med at gøre med hver frø. Hvis ikke, tillade frø at suge en time og prøve igen.

•Tilføj rindende vand til spanden. Papirmasse tarme vil stige til toppen af spanden og flyde ud, og frøene vil synke til bunds.

•Pour vandet ud af spanden og lægge frøene på en tabel eller køkkenbordet til tørre. Du kan placere dem på rene håndklæder eller aviser, hvis det ønskes.

•Anvend en kniv til at gøre et par små nedskæringer i ydre af hver frø. Disse bør være overflade rifter, ikke nedskæringer, der går ind i frø. At gøre disse små rifter er en af flere måder at stratificere, eller bistå frø mod spiringen, som vil hjælpe frø kan starte.

•Vælge et sted at plante kornel frø. Et skyggefuldt sted er meget bedre end en solrig plet, men et skyggefuldt sted, der har dappled sollys er bedst, da det er mere svarer til lyset i den lavere baldakin af skoven.

•Dig et hul 2-inches dyb og 12-inches lang med haven spade. Hvis jorden er stenet, bryde det med hoe. Drys frø og nogle brudt op og fugtede sphagnum ned på længden af hullet.

•Klippe firkanter af skærmen til at lægge over frø, så de ikke vil blive gravet op af egern. Dække alt med om en ¼-tommer lag af jord. Vand frø i. Da du plantning i efteråret, bliver du nødt til at vente til foråret at se hvis frøene var vellykket i deres spireevne.

Tips & advarsler

  • Kornel træ frø kan startes inde i potter eller en traditionel frø-start flad. Processen for plantning træet i foråret er en smule anderledes end plantning frø i efteråret---hullet skal være overfladisk, men også bred fordi rødderne har en bred, snarere end dyb reach. Sprede barkflis 6-tommer dybt i en 6-mund diameter cirkel rundt om træet, men sørg for at rive barkflis 6 inches fra træstamme. Træer under 2-fødder høj bør blive befrugtet med et generelt formål N-P-K gødning, to gange om året.
  • Når du laver rifter i frø, håndtere frø og kniven meget omhyggeligt, som det kan være glatte arbejde.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com