Den bedste måde at injektionsmørtel travertin

January 25

I modsætning til keramiske eller andre sten fliser, travertin flise er porøst, så meget, at du kan ofte se huller i overfladen. Disse sten ikke er beskadiget, men de er naturligt bløde og absorberende. Travertin rustikke udseende gør det en favorit mulighed for boliger med et friluftsmenneske indretning, men fugning fliser tilbyder et problem, som de store porer kan faktisk absorbere injektionsmørtel og blive misfarvet eller udfyldt. Den bedste fremgangsmåde er at forsegle flisen før fugning.

Instruktioner

•Rengør alle skidt og snavs fra travertin overflade. Materiale, som du lader på Travertin vil være forseglet og kan resultere i skader eller farvning. Moppe flise med rent vand; Du kan bruge lidt opvaskesæbe som nødvendigt at fjerne pletter. Tørre overfladen med en fnugfri håndklæde.

•Dæk travertin overfladen med cementmørtel frigive sten sealer. Anvend sealer med en pensel, rulle eller sprøjte i en tynd, selv pels på tværs af hele overfladen. Denne sealer vil forhindre injektionsmørtel fra udfylde hullerne og farvning af travertin. Tillad sealer at sidde på stenen i 15 minutter, så det har tid til at synke i.

•Tør nogen områder af injektionsmørtel release stadig våd på overfladen, med et håndklæde. Du anvendes for meget fugemasse til disse områder, og hvis du lader den overskydende sidde på den overflade, hvis kan forårsage misfarvning eller beskadigelse af senere. Når du har fjernet overskydende fugemasse, tillade fugemasse til at slå sig ned i stenen i mindst fire timer.

•Mix injektionsmørtel og vand pr. specifikke produkt instruktioner. Brug kun unsanded injektionsmørtel til travertin, da slebet injektionsmørtel kan ridse overfladen. Bland injektionsmørtel, indtil det tager på sammenhængen i cremet jordnøddesmør.

•Spread injektionsmørtel i hullerne mellem fliser med en gummi fuger float. Tørre væk eventuelle overskydende fugemasse, der får flise overfladen med en fugtig svamp. Det er OK at få nogle på fliserne, så længe du ikke lad det tørre der. Udfyld alle samlinger med fugemasse og tillade injektionsmørtel til tørre natten over før udsætter nogen fugt overfladen.

•Seal injektionsmørtel en uge efter du at anvende den. Ren overflade og derefter forsegle hele travertin overfladen med sten sealer. Spred det i en tyk, selv lag over overfladen så det trænger fliserne og injektionsmørtel. Tillad fugemasse til at sidde i 30 minutter og kontrollere overflade.

•Spread nogen vandpytter af fugemasse over overfladen jævnt, eller tørre op overskydende fugemasse med håndklæder. Tillad den første frakke af fugemasse til tørre i en time.

•Applicer en anden frakke af fugemasse hvis det er nødvendigt at opnå et fuldt ud ensartet lukket overflade. Når det sidste lag er tørret i 30 minutter, dæmpe et håndklæde i sealer og tørre op eventuelle rester på overfladen. Tillad travertin tørre i 48 timer før du bruger den.

Tips & advarsler

  • Kun forsegle og injektionsmørtel travertin når overfladetemperatur er mellem 50 og 80 grader Fahrenheit. Ellers sealer og injektionsmørtel vil ikke tørre korrekt og kan føre til farvning eller skader.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com