Er det sikkert at bruge badeolie i en Jacuzzi?

March 18

Det er sikkert at bruge badeolie i boblebad, men du skal rense karret bagefter for at forhindre olien fra tilstopning karrets VVS og jetfly. Badeolier tilbage i jacuzzien kan også forårsage akryl skallen blive glatte og tiltrække debris. Rensningsprocessen tager mindre end 30 minutter og kræver kemikalier du måske allerede har derhjemme.

Manglende evne til at rense

Badet olie er tykt, og over tid, vil det blokere din Jacuzzi flere jets, gummi og metal rør og den balje vandpumpe. En træsko vil også stoppe din Jacuzzi vandpumpe fra udlevering vand. Hvis vandpumpe indeholder en automatisk slukning, er pumpe vil slukke før eventuelle skader gjort til dens indre komponenter. Hvis pumpen ikke slukker automatisk, vil del overophede og eventuelt starte en elektrisk brand.

Renseprocessen

Fyld din Jacuzzi 2 inches over sin højeste jet med varmt vand, og derefter tilføje 1 kop hvid eddike til vandet. Drej på karret og lade sin pumpe cirkulere vandet i fem minutter. Sluk for karbad og lad vandet stå i 15 minutter. Dræne din Jacuzzi og genopfylde det 2 inches over sin højeste jet med koldt vand. Drej på karret og lad det køre i 10 minutter og derefter dræne det. Hvis eddike ikke er tilgængelig, mix 4 dråber af en lav-lavtskummende vaskemiddel og 1 kop varmt vand i en skål og bruge det i stedet for eddike.

Rengøring af akryl

Spray en vandlåsens husstand renere på din Jacuzzi overflader. Tør akryl overfladen med en blød klud eller en klud til at fjerne eventuelle rester, der kan stadig være til stede efter rengøring karret. Tænd den balje vand og skyl overfladerne grundigt. Tørre akryl med en blød, ren klud eller en klud.

Advarsler

Undgå at bruge klor-baserede produkter, blegemiddel og produkter, der indeholder blegemiddel, sammen med andre rengøringsmidler. Blande klor med andre kemikalier producerer giftige dampe. Altid skyl dit Jacuzzi grundigt efter rensning det for at fjerne enhver rengøring løsninger og rester.

Badesalt

Brug vandopløselige badesalt i stedet for badeolier i din Jacuzzi. Badesalt opløses i vand og tilstoppe ikke din balje komponenter. Salte også gør ikke dit badekar overflader glatte. Vandopløselige badesalt er tilgængelige på stof, købmand og detail butikker, samt bad specialbutikker. Du kan også bestille badesalt online.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com