Sådan foretages fejlfinding af grill

August 5

Sådan foretages fejlfinding af grill

Endnu en sommer måneder ankommer, som mange folk intet mere end at slappe af i deres gård med nære venner og familie, absorberende lyde og dufter af frisk kød sydende på grillen. Det er, hvis din BBQ grill fungerer korrekt. De har brug for regelmæssig vedligeholdelse, så det er vigtigt at problemer med at skyde din grill at sikre disse solrige dage ikke vende tilbage til agitation.

Instruktioner

•Hvis bruger en gasgrill, Sørg for, at gasforsyningen slået fra, før du forsøger at gøre noget arbejde på indvendige. Undersøge dine forbindelser, hvis tændingskontakten undlader at tænde grillen. Ren kontakterne grundigt, hvis tilslutningerne synes fint. Hvis dette ikke afhjælpe problemet, skal du købe en udskiftning tændingskontakten.

•Rengør glas områder af din grill ved hjælp af varmt vand blandet med lidt ammoniak. Vinduespudsere også fungere fint. Undgå at bruge køkkenet rengøringsmidler, der indeholder lud og slibende rengøring pads, da disse kan beskadige glasset.

•Scrape lager bebyggede fedt og mad rester, med en spartel, hvis din grill ikke er madlavning mad ordentligt. Ren indvendige af grillen med en håndholdt støvsuger, når du har skrabet snavs løs. Fedt kan ætse væk grillen, selv hvis venstre ubehandlet i længere perioder.

•Tag hvide pletter fra din grill ved at duppe en blød klud på en metal polsk og gnide det på det berørte område. Hvide pletter skyldes oxidation i grillen i tider med ekstreme vejrforhold og kan skade din grill madlavning effektivitet. At holde en grill dække over grill hvor ikke i hjælp reducerer risikoen for hvide pletter opstår.

•Refinish din grill støbegods ved at male det med en høj temperatur male. Rengør grillen grundigt og bruge lys sandpapir til at glatte ud overflader. Skyl rent med varmt vand og eddike og anvende maling når tør. Varme op grillen i ca 15 minutter en gang anvendt så malingen kan helbrede.

•Rengør din grill regelmæssigt med mild parabol sæbe og varmt vand for at undgå fedtet bygge ups, som kan føre til tekniske problemer. Gnid en klud fugtet med vegetabilsk olie omkring grill område at holde det rent og arbejder effektivt.

•Tag overskydende aske fra din grill før du bruger det hver gang. Aske oprette ætsende sammensatte elementer når påvirkes af fugt, som kan forårsage betydelige skader på din grill. Regelmæssigt at fjerne asken vil øge levetiden af din grill.

•Brug et øjeblik læse termometer hvis du har problemer med undercooking eller brændende kød. Mange gas grill kommer med tre indstillinger: low, medium og varmt, men ikke give specifikke temperatur læse outs. Indsæt termometeret i din grill udstødningsrør til at bestemme madlavning temperaturen inde i grillen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com