Vægmaleri ideer til et legerum

June 17

Vægmaleri ideer til et legerum

Legerum er steder, hvor børnene skal føle sig glade. De skulle ligne omverdenen hvor ting er ofte almindelige og fuld af regler og rutine. Legerum bør steder af spekulerer hvor børn er nysgerrige og finde overraskelser omkring hvert hjørne. En måde at skabe en verden, hvor børn vil beundre deres omgivelser er at male et liv-size vægmaleri på væggen i legerummet. Disse dage kalkmalerier er lavet nemt ved hjælp af stencils og projektorer.

Abstrakt

Oprette et stort vægmaleri, som er fuld af aktivitet endnu sammenhængende ved hjælp af en række abstrakte former. Vælge seks til otte spændende figurer. Whirligigs, spiraler og zigzagger er eksempler på abstrakte former for et legerum vægmaleri. Du kan oprette figurer inspireret af ting i verden, såsom stjerner, skyer, hunde, stiger eller blomster. Derefter kom med en lys farvepaletten. Vælg blot et par farver og holde med dem, så den endelige vægmaleri vises samlet. Male figurerne på væggen i alle mulige forskellige måder. De kan være forskellige størrelser, farver og står over for forskellige retninger. Være spontan, men fortsætte med at stå tilbage til at se din komposition. Tillade nogle figurer overlapper eller tilslutning, så i sidste ende ser de indbyrdes forbundne.

Cartoon karakter konventets

Skildre en eklektisk blanding af tegneseriefigurer kommer sammen i ét rum, ligesom maleren Rafael gjorde med filosoffer i sin berømte maleri "Skolen i Athen." Samle klassiske tegneseriefigurer som Snehvide og Mickey Mouse, med moderne personligheder som svamp Bob og Dora Explorer. Begynder ved at male en enkel, lys farvet baggrund miljø hvor personerne kan hænge ud sammen. Miljøet kan være et landskab eller et indendørs rum. Lyse farver er nødvendige, så tegn nemt kan males på toppen uden "gennemblødning" af baggrundsfarver. Efter baggrunden maleri tørrer, skal du bruge en projektor til projekt, placere, spore og kopiere tegn til indstillingen.

Lad børnene gøre det

Pablo Picasso sagde engang, "ethvert barn er en kunstner. Problemet er, hvordan man fortsat et barn når han vokser." Kid tegninger er altid fuld af fantasi og frihed, som de ikke sidde og bekymre sig om deres kunstneriske evner. Børn også som maleri på vægge og næsten aldrig få chancen. Start med en hvid væg--et tomt lærred. Bringe børn fra Fællesskabet i for en dag med maleri og få et par forældre til at hjælpe med at overvåge. Forsyne dem med håndværk maling, pensler og papir plade paletter, og lad dem gå til byen. Oprette nogle sikkert stiger, stilladser eller Skamler med trin, således at nogle børn kan hjælpe maling højere dele af muren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com