Hvordan man opbygger en stærk Gate

September 12

Hvordan man opbygger en stærk Gate

Opbygning af et stærkt træ gate er et simpelt projekt, der kan afsluttes i mindre end en dag. Begyndende med en skitse, der omfatter materialer og dimensioner, kan porten derefter være konstrueret på en flad overflade. Når du har bestemt den samlede størrelse af din gate og hvor porten skal installeres på gate indlæg, vil du skære indramning planker med 45-graders vinkler. Med mitered leddene og hjørne seler, vil grundlaget for din gate modstå vridning. Bruger belagt skruer i stedet for negle til at opbygge din gate hjælper med at sikre holdbarheden af dit projekt.

Instruktioner

•Sketch gate, ved hjælp af en blyant og papir. Porten vil omfatte en rektangulær træramme, afstivet på hvert hjørne med en diagonal mitered planke. Angiv dimensioner af indramning medlemmer, herunder stiles (vertikale udformning medlemmer) højde og bredde på skinner (vandret indramning medlemmer). Også omfatte længde, bredde og afstand mellem infill planker. Din skitse vil bidrage til at organisere projektet og spare tid som du konstruere forhænget.

•Indstil chop så for at gøre 45-graders nedskæringer. Trim ene ende af en 2 x 4 tommer planke ved at placere planken på saven bordet med sin 4-tommer overflader vandret. Hold planken fast mod guide hegnet samtidig med at alle nedskæringer på chop så.

•Measure og mark den lange ende af planken med længden af en stile. Orientere den markerede planke på saven så ende nedskæringer vil være sammenfaldende, ikke parallelle. Skær den første stile til længde. Måle, markere og klippe et andet stile til samme længde som først. Måle og markere en trimmet 2 x 4 tommer planke til at skære den første jernbane. Skær to matchende skinner til længde, igen, med konvergerende ende nedskæringer.

•Trim ene ende af en 1 x 4 tommer planke til 45 grader med de 4-tommer overflader af planke vandret. Divider længden af de korteste indramning medlem af to til at beregne længden af træ hjørne seler. Cut fire hjørne seler til denne længde. Cut-enderne af seler, som medlemmerne indramning er konvergerende.

•Saml din gate ramme på en flad overflade. Arrangere skinner og stiles til at danne en rektangulær ramme med mitered hjørner. Vedhæfte en L-formet stål beslag til hver af de ydre hjørner af rammen, ved hjælp af en boremaskine med lidt kørsel og træskruer. Lå en træ hjørne tandbøjle diagonalt hen over hvert hjørne af rammen så sin cut enderne er afstemt med de ydre kanter af rammen.

•Skru ene ende af hver bandage til rammen med to jævnt fordelte skruer i hver bandage, forlader modsat ender løstliggende. Square det første hjørne af rammen ved at placere en tømrer pladsen over hjørnet. Eventuelt at gøre det første hjørne vinkelrette justere positioner parlamentsmedlemmernes indramning. Skrue løstliggende slutningen af bandage til medlemmet tilstødende indramning. Gentag til pladsen og vedhæfte de andre tre træ hjørne seler. Vend rammen, så de afstivet side er nede.

•Mark og trim infill planker, hvis nødvendigt. Arrangere planker på rammen, så de er parallelle og jævnt fordelt. Skrue infill planker til rammen med to skruer at sikre hver ende til skinnerne. De første og sidste infill planker skal knyttes til stiles af gate rammen med skruer placeret omkring 6 inches fra hinanden.

Tips & advarsler

  • Mens brugen af fire træ hjørne seler, i stedet for en diagonal tandbøjle, er sjældent set i moderne gates, er de meget effektive i at stabilisere gate for at undgå vridning. Ved hjælp af skruer i stedet for negle yderligere styrker porten.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com