Top kommercielle streng trimmere

November 19

Kommercielle streng trimmere er brugt til at skære gennem hårde ukrudt og endda pensel, ved hjælp af en tynd nylonsnor, at piske gennem plantemateriale meget hurtigt. Disse trimmere er ofte drevet af blandinger af benzin og olie eller propan. Elektriske kommercielle streng trimmere findes, men den lavere effekt af disse modeller generelt diskvalificerer dem for tunge arbejde.

Lehr Eco Trimmer

Linjen Lehr Eco Trimmer omfatter fire forskellige propan-drevne streng trimmere, som deler det samme grundlæggende egenskaber og ulemper. Eksperter på ConsumerSearch sige, propan-drevne modeller eliminere behovet for opbevaring af benzin, producere meget mindre forurening og har den samme strøm af gas model. De 25 cc motor og 17-tommer klippebredde gør dem ideelle til kommerciel brug. Nogle af modellerne i denne linje har udskiftelige buede og lige skakter mens andre har adaptere til fastgørelse af edgers og andre vedhæftede filer. Den tunge vægt og mindre strømsvigt i forhold til andre propan modeller er disse modeller kun ulemper.

Håndværker 79194

Med 29 cc motor har denne gas-drevne model power til kommerciel brug. 14-tommer skære farveprøve sammenlignes ikke med modeller med 17-tommer bredde, siger ConsumerSearch hjemmeside, men dens split akslen system accepterer en bred vifte af vedhæftede filer lavet af håndværker, og det kan bruges som en edger, hvilket kan reducere behovet for separate stykker udstyr. Skærehovedet er fast, som forårsager mindre sammenfiltring men kræver, at du skal stoppe med at bruge maskinen til at erstatte kedelig strenge. Forår-assisteret start systemet omgår vanskelige opstart processen lider under mange andre to-takts benzin streng trimmere. Det største problem med denne model er dens 19-lb. vægt før enhver brændstof er tilføjet. En skulder rem bør hjælpe med at forhindre træthed i løbet af timer til en værdi af arbejde.

Shindaiwa T2510

Shindaiwa er en af de dyreste kommercielle streng trimmere tilgængelige, men det er også en af bedste. Popular Mechanics gennemgang af denne trimmer noter, det bruger en usædvanlig to - og fire-takts hybrid motor. Det byder på lettere startprocessen og jævnere drift af en fire-takts motor, men det bruger de traditionelle gas og olie blanding af en to-takts motor. Det byder på masser af strøm til de hårdeste landskabspleje og trimning arbejdspladser. Ladning ny streng er let, men yderligere vedligeholdelse og problemer kan opstå med motor på grund af dens kombination af to meget forskellige systemer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com