Hvordan til at fjerne genstridige sorte alger fra din Pool

September 13

Hvordan til at fjerne genstridige sorte alger fra din Pool

Sorte alger er en særlig vanskelige form af alger til at fjerne, da det indeholder en hårde yderstof, den sværeste af de tre alger sorter. Intensiv manuel arbejdskraft er forpligtet til at slippe din pool af denne type, alger, så overveje at mobilisere hjælp af stærk familiemedlemmer til denne opgave. Befri denne alger fra din pool tager mere end en dag afhængig af hvordan tunge angreb er blevet, og det vil sandsynligvis tage en uge eller mere for at fjerne den.

Instruktioner

•Kontroller dine pool pH niveau og filtrering system, herunder filtrering pres. Justere efter behov. Holde din pH niveau mellem 7.5 og 7.6 for de bedste resultater.

•Brush alger fra din pool, med en børste designet til typen af pool du ejer. For eksempel, kræver en beton, glasfiber eller gunite pool en tråd af rustfrit stål børste. Vinyl pool liners og overjordiske pools har brug for en nylon børste, som wire børster børster er for barsk. Børste alle områder hvor du se alger, herunder dybet og lavvandede ender, sal, pool vægge, stiger, dias, vipper og trin.

•Brush pool gentagne gange i løbet af dagen. Forsøg at børste din pool mindst tre gange. Chok poolen efter sidste børstning ved hjælp af 2 lbs. chok pr. 10.000 gallon af vand. Brug 2 1/2 lbs. chok pr. 10.000 gallon af vand til vinyl liner pools.

•Brush pool to gange den følgende dag og tilføje en metallisk algaecide specielt designet til sorte alger. Følg vejledningen på algaecide-pakke for at afgøre, hvor meget at bruge eller kalde en pool professionelle til råds, hvis nødvendig.

•Brush hele puljen for de næste fire dage. På den fjerde dag, chok poolen igen ved hjælp af 1 lb. chok pr. 10.000 gallon af vand.

•Brush hele puljen dagligt i tre dage. På den tredje dag, tilføje en metal binding agent til din pool for at befri den for enhver dvælende kobber fra den metalliske algaecide. Følg agentens instruktioner omhyggeligt.

•Kontroller din pool klor og vand kemi niveauer ofte for at undgå tilbagelevering af sorte alger. Chok din pool på en regelmæssig basis og designe en rutinemæssig vedligeholdelse check. Bruge flere chok og algaecide bør sorte alger stadig være stede post behandling, og børste din pool hver dag eller hver anden dag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com