DIY silkepapir væg behandling

March 4

Tissue-papir wall behandlinger er en nem måde at pynte en væg og begår en fejl er næsten umuligt. Den resulterende tekstur er et subtilt skimmeldannelse og krøllede overflade, der kan blive malet for at simulere udseendet af læder eller givet en antik patina til alderen virkning. Det er en lav-stress måde at forbedre et område når maleri bare ikke nok.

Værktøjer og materialer

Anvende silkepapir tager en smule af praksis sørge for der er ingen luftbobler, men det er nemt, når du får hænge af det. Samle materialer, herunder ark af silkepapir, pasta eller polyvinylacetat (PVA) lim, en foam roller, en flad pensel, maling og pulveriserede pigment oprette efterbehandling glasur. Malingen er den farve, du vil muren mens glasuren giver det den alderen eller læder-look patina.

Ansøgning

Før du anvender nogen lim, rip tissue-papir i stykker. Jo større stykker er, jo hurtigere projektet vil gå. Målet er at sørge for papirets kanter er bløde, så der er ingen skarpe linjer når papiret er fastgjort til væggen. Crinkle det op og derefter glat det ud af noget. Rynker i papiret vil give tekstur til væggen, når det anvendes. Starter på et lille afsnit af muren, store nok, et eller to stykker af silkepapir kan anvendes men ikke så store, at limen tørrer før papir kan tilføjes, Påfør pastaen med foam roller og sprede silkepapir på væggen, at trykke på ned for at fjerne eventuelle luftbobler. Gentag processen, overlappende stykker efter behov indtil området er dækket og lad det tørre grundigt.

Efterbehandling

Efter silkepapir er tør, male væggen farve efter eget valg. Når malingen er tør, er det tid til at tilføje glasur. Bland en del lim til to dele vand, tilføje vandet lidt på tid og omrøring grundigt. Langsomt tilføje pulveriseret pigment i skyggen, du vil indtil du nå at farve. For en antik look prøve sortjord og raw sienna. Anvende glasur med en stor pensel i tilfældige streger, så gnide overfladen med en ren, fnugfri bomuldsklud til at fjerne eventuelle overskydende glasur. Hvis området oplever en masse slid, anvende en frakke af mat lak til overfladen for at beskytte den.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com