Sådan klon vinstokke

June 17

Sådan klon vinstokke

Kloning er en hurtigere måde end frø til at gengive en vinstok. Processen giver dig en nøjagtig kopi af moderplanten og du kan være sikker på de samme egenskaber. Kloning er en proces af vegetativ reproduktion hvor moderplanten frivillige nogle væv, som er placeret i et passende miljø til roden. Vævet kan også blive podet på en eksisterende grundstammen. Moderne videnskab kan nu klon med bare en enkelt celle. Kloner skal gengives ukønnet fra en enkelt forælder. Vinavlere bruger ofte kloning til at replikere den bedste smag og udfører vinstokke.

Instruktioner

•Snip et stykke af ivy eller anden vining stueplante og sætte det i et glas vand.

•Kontrollér en sterilisering spray af vand og 5 - procent blegemiddel i en sprayflaske. Ren din kniv i opløsningen, før du skærer i moderplanten. Fjerne en del af stammen, der er mindst 12 inches lang og har mindst tre knopper. Hvis du normalt prune tilbage vinstokke i slutningen af vinteren er dette en god tid til at samle dine stiklinger. Du kan også høsten i efteråret og holder stiklingerne kølet.

•Spray snit slutningen af vin med blegemiddelopløsning at dræbe alle svamp eller bakterier. Sted at skære i en plasticpose med godt fugtet sphagnum svøbt omkring det. Køleskab skæring, indtil den er varm nok udendørs til at plante, eller plante det højre væk indendørs. Ikke opbevares i køleskab frost-bud vinstokke som bougainvillea.

•Sæt halv sand og halv tørv i gryden og bland dem sammen. Fugte blandingen jævnt. Fjern bladene fra 1 til 2 inches i slutningen af skæring. Dyp cut slutningen af vin i en rode hormon og tryk ud overskydende. Indsæt enden i jord-mindre blandingen op til 1 tommer.

•Sæt to stykker wire over puljen i bøjlerne til at holde plastik ud skæring og placere puljen i en plasticpose. Sætte potten i et varmt sted, der er mindst 60 grader Fahrenheit. Kontroller dagligt for fugt og holde jorden jævnt våd. Når vinstokken begynder at rod, stikke huller i plast til at lade nogle luft. Rode gange varierer efter plantearter.

•Sæt dine rodfæstede vinstokke i en pottemuld mix eller plante dem udendørs når jordtemperaturer er varm. Flyt planterne udendørs og beskytte dem mod fuld sol for en dag eller to, så skæring kan vænne sig til den direkte lys. Drage omsorg for dem, som du ville moderplanten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com