Whirlpool GX5SHTXTB specifikationer

March 20

Whirlpool GX5SHTXTB er bunden mount køleskab. De er mere almindeligt kendt som fransk dør køleskab hvor fryseren er placeret i bunden som en skuffe, der åbner som en kommodeskuffe. Lodret køleskab døre åbne udad fra midten af enheden.

Fysiske dimensioner

Whirlpool GX5SHTXTB er 25 kubikfod fransk dør køleskab. Modellen er 35.62 inches lang og 69.88 inches høj. Det har en dybde af 31.75 inches. Disse dimensioner er vigtigt at sikre, at modellen vil passe ind i dit hjem. Modellen kan bestilles i sort og rustfrit stål. Køleskab kapacitet er 7,2 kubikfod og fryser kapacitet er 17,5 kubikfod.

Køleskab indretning

Inde i køleskabet er døre tre niveauer af side rum hylder hvor brugere typisk gemme letvægts småting. De er bred nok til at rumme gallon størrelse flasker samt. Indersiden har fire halv bredde glashylder med spill guard, der kan justeres uafhængigt af hinanden til forskellige højder i køleskabet. To halv bredde skarpere skuffer med fugtighed kontrol linje i bunden af køleskabet. Der er også en slank kød kurv skuffe så godt.

Indvendige fryser Design

Fryser design har en stor øverste kurv-type skuffe, som glider ud og to halv bredde nederste hylde skuffer, der glider ud, når du åbner fryser dør. Fryseren åbner som en standard skuffe i modsætning til køleskabsdøren, som svinger åbne udad. Ismaskinen er placeret på bagsiden af den øverste hylde.

Andre funktioner

Whirlpool GX5SHTXTB er Energy Star-kompatibel og forbruger 505 kilowatt strøm pr. år. En indre vand dispenser kan tilsluttes en aktiv vandlinjen og give filtreret vand og linjen kan også sluttes til fabriksinstallerede ice maker. Vandfilter har en indikatorlampe, der advarer dig, når det er tid til at ændre filteret, der er typisk en gang hver 90 dage. GX5SHTXTB model har også en selvstændig afrimning tilstand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com