Hvad slags Motor er i en Akku boremaskine?

October 14

Hvad slags Motor er i en Akku boremaskine?

Akku boremaskine motorer er baseret off en af de tidligste design til motorer; der er i børstet DC motor. Magnet-baseret motor kræver direkte spænding hen til skabe den motor arbejde. Normalt, kræver dette en plug, der ville gøre drill "ledning." Med opfindelsen af genopladelige batterier, har flytbare batteripakker aktiveret drill skal Akku.

Fordele og ulemper ved børstet DC motorer

Fordelene ved børstet DC motorer er at dens design er let at forstå; dens hastighed er nemme at kontrollere; dens drejningsmoment er nemme at kontrollere og det har en enkel/billige drevet design. Fordi feltet lavet af motoren er konstant, er forholdet mellem drejningsmoment på motoren og hastigheden af motoren lineær.

Ulemperne ved børstet DC motorer er at de er dyre at producere; ved lavere hastigheder er kontrol af motoren ikke pålidelige; Det er større end de fleste motorer; kræver regelmæssig vedligeholdelse og gør støv under drift. Overdreven varme eller fysisk misbrug af den Akku boremaskine kan løsne og svække felterne af motoren.

Design

En permanent magnetfelt er skabt i statoren--den eksterne del af en motor. Dette opnås med enten permanente magneter eller elektromagnetisk viklinger. Modsatrettede feltet statoren er feltet armature, der er opnået ved en elektromagnetisk flux kommer fra rotoren. De magnetiske poler indeholdt i feltet armature vil forsøge at linje med de modsatte magnetiske poler i statoren, men Kommutatoren--som består af ledende grafit-kobber børster på rotoren--vipper polaritet Ringenes stator. Derfor, de magnetiske poler aldrig bosætte sig på den modsatte polaritet på grund af grafit-kobber børster og polakker spin; at skabe evig bevægelse, indtil det stoppes ved at afskære elektricitet til motoren.

Hastighedskontrol

Hastighedskontrol i børstet DC motorer er let at manipulere. Jo højere armature spænding, jo hurtigere rotation. Den genererede spænding er direkte proportionalt med hastigheden på den børstet DC motor; Når motor hastighed controller bruges, påvirker det den spænding, der er sendt til motoren. Børstet DC motorer også indeholde varme varmeafledning funktioner, som forhindrer overophedning mens motoren roterer hurtigere.

Drejningsmoment kontrol

Børstet DC motorer giver en lethed i drejningsmoment kontrol. Output drejningsmoment i børstet DC motor er proportional med aktuelt til inden for motoren. Hvis aktuelt i motoren er begrænsede, bliver drejningsmoment--forholdsmæssigt--begrænset. Lethed af drejningsmoment kontrol i børstet DC motorer øger span af objekter det kan bruges på--fra tunge maskiner til tekstil produktion.

Drevet Design

Følsomme drejningsmoment og følsomme hastighed design elektronik er nemt og billigt at fremstille. Lav hestekræfter DC motorer er tilgængelige fra $50 til $100 pr.stk. Større børstet DC motorer fås i sorter af op til et par hundrede hestekræfter. Mens de børstet DC motorer, der er højere i hestekræfter har overlegen ydeevne, AC motorer er til rådighed i lignende hestekræfter ratings men til lavere omkostninger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com