Sådan transplantation Plumeria stiklinger

September 19

Sådan transplantation Plumeria stiklinger

Uendelige farver, tropisk flair og behagelig aroma karakterisere plumeria eller frangipani, anlægget. Plumerias er hjemmehørende i Caribien og Mexico. Mere end 2.000 forskellige sorter af plumeria findes med uendelige variationer af duft og blomst farve. Ifølge Plumeria Society of America er vokser planten fra stiklinger den eneste metode til reproduktion kultivarer og bevare ønskelige karakteristika.

Instruktioner

•Forbered din container og jord blanding. Valley of the Sun Plumeria Society anbefaler plantning stiklinger i en 1-gallon gryde fyldt med en blanding af 2/3 perlite, og 1/3 pottemuld jordbund eller cactus mix. Fyld potten med din jord blanding, forlader ca 1 tomme af rand udsat. Forsigtigt tamp jorden.

•DIP snit slutningen af opskæring i vand og derefter dyppe den i en rode hormon, grundigt belægning enderne. Rode hormoner hæmmer svamp og tilskynde skæring at etablere rødderne hurtigt.

•Plunge skæring cut-ende ned i din pot jord mix. Sted at skære omkring 4 inches ned. Tilføje en 1-tommer lag af små sten eller ært grus i puljen at stabilisere skæring. Tryk fast på grus, sikring plumeria skæring på plads.

•Kapacitet skæring grundigt efter plantning og på et solrigt sted, der har varme på bunden som en konkret gårdhave eller solbeskinnede fortovet. Bunden varme tilskynder rod dannelsen. Undgå vanding opskæring igen for ca. tre til fire uger.

•Se skæring, udkig efter tegn på nye blade. Ny blad vækst signaler at din skæring har dannet rødder og du har med held plantet din plumeria skæring. Det tager normalt ca. seks til otte uger.

Tips & advarsler

  • Stiklinger blomstrer lejlighedsvis det første år efter plantning; dog, det normalt tager et år eller mere for stiklinger til at begynde blomstrende.
  • Gemme stiklinger i et varm, tørt sted inden omplantning. Du kan tage en skæring til enhver tid og butik for flere måneder, men tillader stiklinger til at etablere rødder og begynder at vokse inden for et par uger til at skære vil give de bedste resultater. Derudover vil planten etablere rødder mest med held i løbet af foråret og tidlig sommermåneder.
  • Hvis du er plantning din plumeria skæring i varmen i sommeren, springe tilføje grus til puljen--det kan forårsage opskæring til brænde. I stedet tilføje et træ spil pot at give skæring med stabilitet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com