At finde en lækage i en Swimming Pool

September 20

Vidende hvor hen til ordentligt vedligeholde din swimmingpool og omegn er en kraftfuld måde at beskytte den forholdsvis anselig investering af installere en swimmingpool i hjemmet. Selv professionelle lækage detektorer er en specialiseret kategori af pool vedligeholdelse fagfolk, og dog kan du altid kalde dem at korrekt diagnosticere og reparere en lækage i din pool, at identificere placeringen og årsag til en lækage på egen hånd kan spare dig tid og penge i det lange løb.

Pool udstyr

Hvis lækagen fortsætter med din pool pumpe udstyr på, kan dette være en indikation af en pres-side tilbage lækage, et problem forårsaget af snavs oprustning i affald eller efterdønningerne linje eller en differentieret i filter pumpesystem pres. Hvis lækagen stopper når din pumpe udstyr er slukket, kan dette angive en lækage i den modsatte side af filter pumpesystem (sugesiden snarere end tryksiden).

Shell lækager

En anden almindelig årsag til en lækker swimmingpool er et hul eller andre skader i selve skallen af puljen, selv. Uanset hvilken materiale blev brugt til at konstruere din pool shell, inspicere hele skallen for sprækker, spalter eller andre mangler. En god måde at teste for en knæk er at bruge farvestrålende pH indikator test reagens. Hæld det i nærheden af knæk og se, hvis det bliver suget ned i revnen. Mindre shell revner kan være repareret med putty silikone eller caulk; har en professionel reparation store revner.

Andre udstyr lækager

Funktionsfejl på vandfilter, varmeapparat, pumpe og alle ventiler kan forårsage en lækage i swimmingpoolen. Sluk alle pumpesystemer helt og derefter aktivere dem igen. Mens den kører, kontrollere alt udstyr til sprøjtning eller dug vand; også kontrollere jorden for enhver vandpytter indsamling i nærheden af udstyret. Utætheder opdaget i dette udstyr skal inspiceres umiddelbart af en professionel.

Intermitterende lækager

Midlertidigt lukke skimmer ventilen er et godt redskab til at finde en swimmingpool lækage. Tillad vandstanden til at gå under i skimmeren og se hvis det stabiliserer på det tidspunkt. Hvis vandet stabilisere og ikke længere synes at være utæt, kan skimmer ventilen, selv være synderen. Hvis vandet fortsætter med at lække, er kilden til problemet mest sandsynligt andetsteds, selvom det er stadig muligt, at en dårligt fungerende skimmer ventil og et andet problem kombinere for at lække vand ud af puljen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com