Hvad kan du rense kobber Backsplashes med?

September 20

Hvad kan du rense kobber Backsplashes med?

Attraktiv og holdbar, en kobber backsplash giver dit køkken et varmt udseende samt beskytter wallboard under dine køkkenskabe. Backsplash kan endda gøre et lille køkken ser større. Men ligesom andre backsplashes, kobber tiltrækker støv, fedt og snavs. Det er vigtigt at rense kobber på en regelmæssig basis for at holde det fra mørkere og skiftende farver.

Rengøring

Brug en mild sæbeopløsning, 1/2 kop af flydende opvaskemiddel vaskemiddel og 2 kopper varmt vand og en blød klud eller klud til at rengøre din kobber backsplash. Når rengøring backsplash, tørres den forsigtigt så skyl cloth eller rag ud med varmt vand fra en vask. Vride ud overskydende og tørre backsplash for at fjerne eventuelle sæberester løsning. Tørre kobber backsplash grundigt med en ren, tør klud eller en klud.

Rengøringsmidler til at undgå

Brug ikke en slibende svamp eller pad til at rense din kobber backsplash---disse elementer vil ridse kobber. Også, brug ikke en slibende renere, rengøring løsning eller acetone at fjerne eventuelle rester fra backsplash. Disse kemikalier vil fratage off den kobber finish.

Oxidation

Når kobber kommer i kontakt med syre eller udendørs elementer, en grøn stof, kendt som en patina, vises det kobber overflade. Denne oxidation proces sker over tid, især hvis du plaske en syre eller stof, som indeholder syre på backsplash. For at fjerne patina, hvis det ønskes, gnid det med salt og derefter med citron kiler. Salt og citron vil modvirke patina og bryde det. Derefter Fuldfør trinnene i afsnittet "Rengøring".

Du kan også anvende ketchup på kobber, krat det forsigtigt i patina og skyl grundigt. Udfør disse trin månedligt for at fjerne patina.

Forsegling af kobber

For at beskytte din kobber backsplash og holde sin finish, ser ud som ny, Påfør to til tre lag af lak, fundet på hardware og hjem forbedring butikker. Lak vil tørre klart og hjælpe med at holde nogen fugt fra påvirker kobber.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com